Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γκαζάκια στα ΕΛΤΑ της Πεύκης
ΕΛΛΑΔΑ

Γκαζάκια στα ΕΛΤΑ της Πεύκης

Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους, με τοποθέτηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελούμενου από δύο γκαζάκια έξω από την είσοδο των ΕΛ.ΤΑ. Πεύκης, επί της Λ. Ειρήνης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην βιτρίνα και μαύρισμα, ωστόσο το περιστατικό έγινε μόλις σήμερα γνωστό από την ΓΑΔΑ και πιθανόν εντάσσεται στο μπαράζ χτυπημάτων αντιεξουσιαστών […]

Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους, με τοποθέτηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελούμενου από δύο γκαζάκια έξω από την είσοδο των ΕΛ.ΤΑ. Πεύκης, επί της Λ. Ειρήνης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην βιτρίνα και μαύρισμα, ωστόσο το περιστατικό έγινε μόλις σήμερα γνωστό από την ΓΑΔΑ και πιθανόν εντάσσεται στο μπαράζ χτυπημάτων αντιεξουσιαστών για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Σημειώνεται ότι με όσα ανακοινώθηκαν χθες για την επιστροφή του Γιαγτζόγλου στον Κορυδαλλό τα πνεύματα φαίνεται να ηρέμησαν κάπως και μάλιστα έγιναν πορείες από αντιεξουσιαστές σε Αθήνα και Πειραιά ως ένα είδος εορτασμού για τη νίκη τους, όπως θεωρούν.

Υπάρχουν όμως και άλλα χτυπήματα που επίσης δεν έκανε γνωστά η ΓΑΔΑ, τα οποία όμως έκαναν γνωστά σήμερα οι αντιεξουσιαστές με σχετική ανάληψη ευθύνης σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο κείμενό τους αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/3 σπάσαμε τα starbucks στην Ποσειδώνος στο ύψος του Φάληρου και τα ΕΛΤΑ στη πλατεία της Ν. Σμύρνης σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Χαιρετίζουμε όλους τους κρατούμενους που συνέβαλαν στην εξέγερση εντός της φυλακής και σύνδεσαν τη δράση τους με την δική μας. Προειδοποιούμε τα ρετάλια του σύριζα ότι οποιαδήποτε μελλοντική κίνηση τους ενάντια σε έγκλειστους συντρόφους/ισσες μας θα απαντηθεί άμεσα. Τίποτα δεν τελείωσε…

Ντίνο Γερά ως την Λευτεριά

Ο Πόλεμος Μαίνεται

Αναρχικοί/ες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις