Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για παιδοκτονία διώκεται η 17χρονη – Γέννησε μόνη της και πέταξε το μωρό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για παιδοκτονία διώκεται η 17χρονη – Γέννησε μόνη της και πέταξε το μωρό

Για παιδοκτονία διώκεται μία 17χρονη, η οποία γέννησε το παιδί της μέσα σε διαμέρισμα, αλλά μετά τον τοκετό το νεογνό φέρεται να της γλίστρησε από τα χέρια, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις Δυστυχώς το βρέφος πέθανε. Όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη, […]

παιδοκτονία

Για παιδοκτονία διώκεται μία 17χρονη, η οποία γέννησε το παιδί της μέσα σε διαμέρισμα, αλλά μετά τον τοκετό το νεογνό φέρεται να της γλίστρησε από τα χέρια, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Δυστυχώς το βρέφος πέθανε.

Όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη, και έγινε γνωστό όταν η ανήλικη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, η οποία είναι Ρομά και διαμένει με τους γονείς της, η ίδια αντιλήφθηκε, μόλις στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης ότι κυοφορούσε, ενώ απέκρυψε το γεγονός αυτό από τους γονείς της.

Η 17χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έκοψε με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο όταν γέννησε μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα σάκο στο σπίτι.

Ο πατέρας του παιδιού παραμένει άγνωστος και διενεργείται εξέταση DNA για να εντοπιστεί.

Η ανήλικη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Ήδη η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια τακτικού ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις