Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Βαρδής – Πάολα: Αυτή είναι η αντιγραφή του τραγουδιού που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής στον Νίκο Βέρτη(vid)
LIFESTYLE

Γιάννης Βαρδής – Πάολα: Αυτή είναι η αντιγραφή του τραγουδιού που έγραψε ο Αντώνης Βαρδής στον Νίκο Βέρτη(vid)

Όλα ξεκίνησαν αρχές Ιανουαρίου, όταν σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής στον Κώστα Τσουρό, σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με γυναίκα ερμηνεύτρια, μεγάλο μέρος του οποίου αποτελεί αντιγραφή τραγουδιού του Αντώνη Βαρδή. Μάλιστα, είχε αναφέρει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. Όπως ανέφερε στο «Τι λέει;» ο Χάρης Λεμπιδάκης, […]

Όλα ξεκίνησαν αρχές Ιανουαρίου, όταν σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Βαρδής στον Κώστα Τσουρό, σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με γυναίκα ερμηνεύτρια, μεγάλο μέρος του οποίου αποτελεί αντιγραφή τραγουδιού του Αντώνη Βαρδή.

Μάλιστα, είχε αναφέρει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Όπως ανέφερε στο «Τι λέει;» ο Χάρης Λεμπιδάκης, η ερμηνεύτρια για την οποία μιλούσε ο Γιάννης Βαρδής είναι η Πάολα και το κομμάτι είναι το «Περαστικοί». Το πρώτο τραγούδι, στο οποίο είχε γράψει τη μουσική ο Αντώνης Βαρδής, ήταν το «Δεν τελειώσαμε» και το είχε πει ο Νίκος Βέρτης το 2009.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο Γιάννης Βαρδής τελικά δεν θα κινηθεί νομικά και ότι έχει πολύ καλή σχέση με την Πάολα.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις