Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεροβασίλη κατά ΝΔ: Επικίνδυνη απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη κατά ΝΔ: Επικίνδυνη απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η Ολγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για απόπειρα τρομοκράτησης και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, στην υπόθεση Novartis. «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, λέει ο λαός μας. Η τριανδρία της ΝΔ και άλλες ομάδες προσπαθούν να θολώσουν τα «νερά». Σε λίγο θα μας κατηγορήσουν ότι ελέγχουμε […]

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η Ολγα Γεροβασίλη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για απόπειρα τρομοκράτησης και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, στην υπόθεση Novartis.

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, λέει ο λαός μας. Η τριανδρία της ΝΔ και άλλες ομάδες προσπαθούν να θολώσουν τα «νερά». Σε λίγο θα μας κατηγορήσουν ότι ελέγχουμε και το FBI, απ’ όπου ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις. Πότε, όμως, κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση για δήθεν «παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη; Κάθε φορά που γίνονται αποκαλύψεις για σκάνδαλα επί των ημερών της, κάθε φορά που γίνονται αποκαλύψεις για τη διαπλοκή επί των ημερών της και κάθε φορά που επιχειρούμε ως κυβέρνηση, θεσμικά και πολιτικά, να βάλουμε ένα τέλος σε όλα αυτά», δήλωσε η κ. υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο ΑΠΕ.

«Αυτή τη φορά, όμως, το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Δεν αρκούνται σε επίθεση προς την κυβέρνηση. Αποκαλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες «κουκουλοφόρους». Κάνουν μήνυση στον πρωθυπουργό της χώρας. Κάνουν μήνυση στους δικαστικούς λειτουργούς που τους ελέγχουν. Πρόκειται για μια απόπειρα τρομοκράτησης και χειραγώγησης της Δικαιοσύνης που είναι και πρωτόγνωρη και επικίνδυνη», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, δήλωσε ότι χωρίς μία οριστική λύση, θα γίνει αυτό που φοβούνται όλοι όσοι βγήκαν στα συλλαλητήρια.

«Σήμερα, εκατό και πλέον χώρες έχουν αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία». Θέλουμε να παραμείνει έτσι αυτή η κατάσταση; Μάς ενδιαφέρει να λυθεί το ονοματολογικό, που είναι ο καταλύτης για όλο το πακέτο εξομάλυνσης των διμερών σχέσεων, ή θέλουμε να σέρνεται το θέμα για άλλα είκοσι χρόνια, όπως προτείνει ο κ. Μητσοτάκης; Αυτές είναι επιλογές όσων δεν ενδιαφέρονται να υπάρξει λύση, παρά τις κραυγές και τους αφορισμούς τους. Γιατί, το μόνο που τους νοιάζει είναι να φορτωθεί η κυβέρνηση μια ενδεχόμενη αποτυχία στις διαπραγματεύσεις. Ας μην παρασύρεται ο κόσμος από την άλλοτε κεντροδεξιά ΝΔ και τον κατ’ όνομα «φιλελεύθερο» προέδρό της, που βρίσκεται ακόμα υπό την επιτροπεία της ακροδεξιάς του πτέρυγας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις