Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γερμανός ο δράστης της επίθεσης στο Μπότροπ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανός ο δράστης της επίθεσης στο Μπότροπ

Ένα 50χρονος Γερμανός είναι ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε στην πόλη Μπότροπ της Γερμανίας τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς. Ο 50χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πεζούς, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, με τις Αρχές να θεωρούν πως η επίθεση οφείλεται σε ξενοφοβική στάση του οδηγού. «Οι ερευνητές θεωρούν υποπτεύονται πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση, η οποία συνδέεται με τις ξενοφοβικές ιδέες του οδηγού», ανέφερε […]

Επίθεση Μπότροπ: Ένας 50χρονος Γερμανός ο δράστης

Ένα 50χρονος Γερμανός είναι ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε στην πόλη Μπότροπ της Γερμανίας τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 50χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πεζούς, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, με τις Αρχές να θεωρούν πως η επίθεση οφείλεται σε ξενοφοβική στάση του οδηγού.

«Οι ερευνητές θεωρούν υποπτεύονται πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση, η οποία συνδέεται με τις ξενοφοβικές ιδέες του οδηγού», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας, ακόμη, πως «υπάρχουν πληροφορίες πως ο οδηγός πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια».

Ο άντρας, ο οποίος μετά το περιστατικό το έσκασε από το σημείο, έκανε ρατσιστικά σχόλια και δήλωσε πως είναι ρατσιστής.

Η αστυνομία κατάφερε, τελικώς, να τον συλλάβει.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας γνωστοποίησε πως Σύροι και Αφγανοί πολίτες είναι ανάμεσα στους τραυματίες, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις