Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γεννηματά: “Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την αξιοπρέπεια των ασθενών”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεννηματά: “Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την αξιοπρέπεια των ασθενών”

Αιχμές κατά της διαχείρισης του προβλήματος της εποχικής γρίπης εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά και εναντίον του Παύλου Πολάκη άφησε η Φώφη Γεννηματά, κατά την σημερινή της επίσκεψη στο νοσοκομείο Σωτηρία. Το νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και διαπίστωσε τα προβλήματα που έχουν οι μονάδες του ΕΣΥ. Στα πλαίσια της […]

Γεννηματά Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την αξιοπρέπεια των ασθενών

Αιχμές κατά της διαχείρισης του προβλήματος της εποχικής γρίπης εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά και εναντίον του Παύλου Πολάκη άφησε η Φώφη Γεννηματά, κατά την σημερινή της επίσκεψη στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Το νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, και διαπίστωσε τα προβλήματα που έχουν οι μονάδες του ΕΣΥ.

Στα πλαίσια της επίσκεψής της, η κ. Γεννηματά μίλησε για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εποχικής γρίπης.

Κατά την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, το Εθνικό Σύστημα Υγείας αποδείχθηκε απροετοίμαστο, λόγω των κακών πολιτικών της κυβέρνησης, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Επιπλέον, η κ. Γεννηματά σχολίασε και τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, ο οποίος υποτίμησε το μέγεθος του προβλήματος σε συνέντευξή του στη Νατάσα Γιάμαλη.

Αμέσως μετά, η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Τα νοσοκομεία λειτουργούν στο κόκκινο. Η κυβέρνηση τα θυσιάζει στον βωμό των πλεονασμάτων. Δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Και το χειρότερο, ζωές κινδυνεύουν. Ήδη υπάρχουν θύματα. Φάνηκε ότι το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη. Και κανείς δεν μπορεί να λέει για ανθρώπινες ζωές πως δεν τρέχει και τίποτα».

«Για εμάς η αναγέννηση του ΕΣΥ είναι σημαία. Η δική μας παράταξη το δημιούργησε, εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το ξαναβάλουμε μπροστά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών» πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

gen1 gen2 gen3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις