Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γένοβα: Δραματικό βίντεο από ελικόπτερο – Τουλάχιστον 22 νεκροί
ΚΟΣΜΟΣ

Γένοβα: Δραματικό βίντεο από ελικόπτερο – Τουλάχιστον 22 νεκροί

Ένα βίντεο από ελικόπτερο αποτυπώνει την έκταση της καταστροφής που προκάλεσε η κατάρρευση μεγάλου τμήματος της οδογέφυρας στη Γένοβα. Τα ιταλικά ΜΜΕ πριν από λίγο ότι, σύμφωνα με πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, ανέφεραν πως οι νεκροί από την κατάρρευση της οδογέφυρας στη Γένοβα, έως τώρα, είναι 22, ενώ οκτώ είναι σοβαρά τραυματίες. Η άσφαλτος υποχώρησε σε συνολικό μήκος […]

Γεφυρα

Ένα βίντεο από ελικόπτερο αποτυπώνει την έκταση της καταστροφής που προκάλεσε η κατάρρευση μεγάλου τμήματος της οδογέφυρας στη Γένοβα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ πριν από λίγο ότι, σύμφωνα με πηγές του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών, ανέφεραν πως οι νεκροί από την κατάρρευση της οδογέφυρας στη Γένοβα, έως τώρα, είναι 22, ενώ οκτώ είναι σοβαρά τραυματίες.

Η άσφαλτος υποχώρησε σε συνολικό μήκος 150 έως 200 μέτρων καταπλακώνοντας τους οδηγούς που περνούσαν από κάτω και ρίχνοντας στο κενό εκείνους που ήταν πάνω στην ύψους 50 μέτρων γέφυρα.

Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως θα αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ansa, μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνεται και ένα μωρό.

«Πρόκειται για τεράστια τραγωδία», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Λουίτζι Ντι Μάιο αναφερόμενος στην κατάρρευση της γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Α 10 της Γένοβας.

«Μεταβαίνω άμεσα στην περιοχή αυτή. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε, με ειλικρίνεια, κοντά στις οικογένειες».

Δείτε ακόμη: 

Διασωστες

«Όχι πάνω από το κεφάλι μου»: Η γέφυρα ήταν υπό διάλυση – Κανείς δεν έδινε σημασία (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις