Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βρέθηκε «ψυχολόγος» για τον Πογκμπά!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βρέθηκε «ψυχολόγος» για τον Πογκμπά!

Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα λύσει τα… ψυχολογικά του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ότι ο διάσημος παίκτης τα έχει… σπάσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι γνωστό τοις πάσι πλέον. Και αυτό απαιτεί… δραστικά μέτρα ώστε να λυθούν τα κακώς κείμενα. Έχει βρεθεί λοιπόν ο άνθρωπος εκείνος που θα ρίξει… φως στην υπόθεση. […]

Βρέθηκε ο άνθρωπος που θα λύσει τα… ψυχολογικά του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ότι ο διάσημος παίκτης τα έχει… σπάσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο είναι γνωστό τοις πάσι πλέον. Και αυτό απαιτεί… δραστικά μέτρα ώστε να λυθούν τα κακώς κείμενα.

Έχει βρεθεί λοιπόν ο άνθρωπος εκείνος που θα ρίξει… φως στην υπόθεση. Πρόκειται για τον προπονητή της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Είναι γνωστό πως ο Πολ Πογκμπά «ψάχνεται» να φύγει το καλοκαίρι, αλλά, επειδή υπάρχει κι ένα Μουντιάλ στη μέση, ο Ντεσάμπ θέλει να τον έχει έτοιμο και σε καλή κατάσταση για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Έδωσε «μάχη» ο Αντετοκούνμπο αλλά… λύγισε στον ΛεΜπρόν (vids)

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη κάνει συζήτηση με τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους για τα όσα του συμβαίνουν στην ομάδα του και τον συμβούλεψε να τ’ αφήσει όλα… σπίτι και να ηρεμήσει στα ματς με την εθνική του.

Πάντως, το πανάκριβο «αστέρι» δεν είναι ο μόνος που δεν τα πάει καλά με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Και o Λουκ Σο επιθυμεί να αποχωρήσει εξαιτίας της κριτικής που δέχεται από τον εκείνον.

Στον αντίποδα, τα… καρφιά του άφησε και ο προπονητής από την Πορτογαλία, έχοντας πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις