Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκε το καλάσνικοφ της δολοφονίας του Στεφανάκου (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκε το καλάσνικοφ της δολοφονίας του Στεφανάκου (photos)

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ με το οποίο εκτελέστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος στις 4 Ιανουαρίου 2017. Σύμφωνα με την αστυνομία το όπλο εντοπίστηκε πεταμένο στην θάλασσα, στην περιοχής της Βουλιαγμένης. Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, δύτες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης είχαν έρθει αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα. […]

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ με το οποίο εκτελέστηκε ο Βασίλης Στεφανάκος στις 4 Ιανουαρίου 2017. Σύμφωνα με την αστυνομία το όπλο εντοπίστηκε πεταμένο στην θάλασσα, στην περιοχής της Βουλιαγμένης.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, δύτες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης είχαν έρθει αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα.

Η παρέα δυτών βούτηξε στη θάλασσα και έπιασε ένα καλάσνικοφ! Οι δύτες είχαν πάει στην παραλία της λεωφόρου Σουνίου προκειμένου να προπονηθούν στην ελεύθερη κατάδυση στο σημείο «Πηγάδι».

Κολυμπώντας, εντόπισαν στον βυθό ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ψαροντούφεκο. Αμέσως βούτηξαν για να το πιάσουν, καθώς νόμιζαν ότι το είχε χάσει κάποιος ψαράς, όμως πλησιάζοντας προς τον πυθμένα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για πολεμικό όπλο τύπου ΑΚ-47.

Ύστερα από τις έρευνες και τον βαλλιστικό έλεγχο, προέκυψε πως τόσο οι βολίδες όσο και οι κάλυκες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σημείο της δολοφονίας, αντιστοιχούν στο όπλο που είχαν βρει.

Η αστυνομία θεωρεί πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο ο Βασίλης Στεφανάκος να δολοφονήθηκε από «κοινοπραξία» εγκληματικών ομάδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις