Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βοζνιάκι: Σοβαρές καταγγελίες για τους φιλάθλους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βοζνιάκι: Σοβαρές καταγγελίες για τους φιλάθλους

Η Καρολίν Βοζνιάκι κατήγγειλε ότι τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις και απειλές από φιλάθλους, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Μόνικα Πούιγκ, στο Miami Open. Η Βοζνιάκι, που έχασε από την αντίπαλό της, έγραψε στο Twitter ότι οι διοργανωτές και η ασφάλεια του τουρνουά δεν έκαναν τίποτα […]

Η Καρολίν Βοζνιάκι κατήγγειλε ότι τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις και απειλές από φιλάθλους, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με την Μόνικα Πούιγκ, στο Miami Open.

Η Βοζνιάκι, που έχασε από την αντίπαλό της, έγραψε στο Twitter ότι οι διοργανωτές και η ασφάλεια του τουρνουά δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Miami Open δηλώνουν ότι δεν αντιλήφθηκαν να συνέβη κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Γνωρίζω ότι το τένις είναι ένα παιχνίδι με νίκες και ήττες. Ομως, κατά τη διάρκεια του ματς χθες το βράδυ άνθρωποι στην κερκίδα απείλησαν την οικογένειά μου, εκστόμισαν απειλές για τη ζωή της μητέρας και του πατέρα μου, με έβρισαν με λέξεις που δεν μπορώ να επαναλάβω και είπαν στα ανίψια του αρραβωνιαστικού μου (που είναι 10 ετών) να καθίσουν κάτω και να σκάσουν. Στο μεταξύ, η ασφάλεια και οι άνθρωποι του τουρνουά δεν έκαναν τίποτα για να το εμποδίσουν αυτό», έγραψε στο Twitter το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Ο διευθυντής του τουρνουά, Τζέιμς Μπλέικ, αρνήθηκε ότι η ασφάλεια ενημερώθηκε για το συμβάν.

«Δεν γίναμε μάρτυρες ούτε ειδοποιηθήκαμε για συγκεκριμένες απειλές εναντίον παικτών και των οικογενειών τους. Αν είχαμε ενημερωθεί, θα είχαμε χειριστεί απευθείας την κατάσταση», δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters.

Miami Open: Έγραψε ιστορία ο Κοκκινάκης (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις