Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Βιβλική” καταστροφή από έκρηξη προπανίου- Ταβέρνα ισοπέδώθηκε (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Βιβλική” καταστροφή από έκρηξη προπανίου- Ταβέρνα ισοπέδώθηκε (pics-vid)

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην ταβέρνα στην Πορταριά από δεξαμενή υγροποιημένου αερίου. Η έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προκλήθηκε στην ταβέρνα «Σκαλάκια» της πλατείας και σε δεξαμενή υγροποιημένου αερίου, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Από τη δυνατή έκρηξη, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην ταβέρνα, ενώ έσπασαν τζάμια σε […]

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην ταβέρνα στην Πορταριά από δεξαμενή υγροποιημένου αερίου.

Η έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προκλήθηκε στην ταβέρνα «Σκαλάκια» της πλατείας και σε δεξαμενή υγροποιημένου αερίου, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Από τη δυνατή έκρηξη, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην ταβέρνα, ενώ έσπασαν τζάμια σε γειτονικά καταστήματα και κατοικίες.

Από την σφοδρότητα της έκρηξης, από το κτίριο της ταβέρνας έμεινε μόνον ο σκελετός και η γύρω περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Ενδεικτικό της δύναμης της έκρηξης είναι ότι σε κοντινό από την ταβέρνα περίπτερο, τα ψυγεία του εκτινάχθηκαν σε μεγάλη απόσταση.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και παραμένουν δυνάμεις του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας, καθώς και συνεργεία της ΔΕΗ.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία, καθώς υπάρχει ακόμη διαρροή προπανίου. Ηλικιωμένοι και παιδιά έχουν απομακρυνθεί, ύστερα από σύσταση της αστυνομίας.

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις