Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βαριά «καμπάνα» της Euroleague σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριά «καμπάνα» της Euroleague σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Βαρύτατη τιμωρία επέβαλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τα σχόλιά του στο Instagram, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Η διοργανώτρια αρχή απαγορεύει στον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» την είσοδο στα γήπεδα για 12 μήνες, δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στην κόντρα που έχει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Βαρύτατη τιμωρία επέβαλε η Euroleague στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τα σχόλιά του στο Instagram, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Η διοργανώτρια αρχή απαγορεύει στον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» την είσοδο στα γήπεδα για 12 μήνες, δίνοντας με αυτό τον τρόπο συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση:

«Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος του Παναθηναϊκού Superfoods έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό 12 μηνών από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Euroleague, εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεών, που θέτουν σε κίνδυνο δεόντως αρμονικές σχέσεις ανάμεσα στις ομάδες και είναι επιβλαβή για το άθλημα του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το Άρθρο 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις