Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βακαλοπούλου: Από την Λάμψη, στο επίδομα… (vid)
LIFESTYLE

Βακαλοπούλου: Από την Λάμψη, στο επίδομα… (vid)

Η Κατερίνα Βακαλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της. Η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης», η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην Τατιάνα. Πλέον φιλοξενείται στο σπίτι της μητέρας της και το μόνο της εισόδημα είναι το επίδομα αλληλεγγύης, […]

Η Κατερίνα Βακαλοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της.

Η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης», η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην Τατιάνα.

Πλέον φιλοξενείται στο σπίτι της μητέρας της και το μόνο της εισόδημα είναι το επίδομα αλληλεγγύης, το οποίο μάλιστα άρχισε να παίρνει μόλις πριν 3 μήνες.

Νόρα Βαλσάμη: Ήμουν η πρώτη που σήκωσα σημαία για τον Τσίπρα (vid)

Η Ελληνίδα ηθοποιός περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει, ειδικότερα από το 2009, από όπου ξεκίνησε και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, έχοντας βρεθεί άνεργη, χωρίς καμία τηλεοπτική ή θεατρική πρόταση.

Η Κατερίνα Βακαλοπούλου εξομολογήθηκε πως παρά τα μεγάλα οικονομικά της προβλήματα συνεχίζει να ζει με αξιοπρέπεια, χωρίς να έχει δανειστεί ή ζητιανέψει ποτέ στην ζωή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις