Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βίντι – ΠΑΟΚ: Άσχημα τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίντι – ΠΑΟΚ: Άσχημα τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Βίντι και στην Ουγγαρία, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League Οι Ούγγροι υπέταξαν για δεύτερη σερί φορά τους Θεσσαλονικείς, επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας του Λουτσέσκου με 1-0, για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Δικέφαλο […]

Βίντι ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Βίντι και στην Ουγγαρία, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

Οι Ούγγροι υπέταξαν για δεύτερη σερί φορά τους Θεσσαλονικείς, επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας του Λουτσέσκου με 1-0, για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Δικέφαλο του Βορρά, σ’ ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση, δεδομένου και του ότι την επόμενη αγωνιστική η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι επικράτησε της Μπάτε Μπορίσοφ με 1-0 στη Λευκορωσία κι έφτασε στους 12 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο στις νίκες.

Συνολικά στα δύο ματς ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε μια ξεκάθαρη ευκαιρία και πλέον είναι κοντά στον αποκλεισμό, αφού οι Ούγγροι έφτασαν τους έξι πόντους και πλεονεκτούν σε ισοβαθμία με τον Δικέφαλο του Βορρά που έχει δύο.

ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς)

Κόβατσιτκ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (57′ Νικόλοφ), Χούζτι (66′ Κόβατς), Σέποβιτς (77′ Χότζιτς).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου)

Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί (63′ Ακπόμ), Σάκχοβ, Ζαμπά (70′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς, Λημνιός (60′ Μπίσεσβαρ).

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 12

2. Βίντι 6

3. ΠΑΟΚ 3

4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

Οι επόμενες αγωνιστικές:

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ – Βίντι (19.55)
Τσέλσι – ΠΑΟΚ (22.00)

Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (19.55)
Βίντι – Τσέλσι (19.55)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις