Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός χτυπά μέχρι θανάτου σκύλο που επιτέθηκε σε πεζούς
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός χτυπά μέχρι θανάτου σκύλο που επιτέθηκε σε πεζούς

Σάλο έχει προκαλέσει η φρικιαστική επέμβαση ενός αστυνομικού, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου έναν σκύλο, που επιτέθηκε και δάγκωσε δύο περαστικούς πεζούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης Τιανζίν στην Κίνα. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο σκύλος επιτέθηκε σε έναν 23χρονο και σε έναν 66χρονο και αμέσως οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρχές, […]

Σάλο έχει προκαλέσει η φρικιαστική επέμβαση ενός αστυνομικού, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου έναν σκύλο, που επιτέθηκε και δάγκωσε δύο περαστικούς πεζούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης Τιανζίν στην Κίνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο σκύλος επιτέθηκε σε έναν 23χρονο και σε έναν 66χρονο και αμέσως οι κάτοικοι κάλεσαν τις αρχές, ωστόσο στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και όχι η ειδική υπηρεσία για τα ζώα.

Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον αστυνομικό τη στιγμή που κτυπά το «Γκόλντεν Ριτρίβερ» στο κεφάλι με το γκλοπ του, τραυματίζοντας το ζώο θανάσιμα.
Οι εξετάσεις που έγιναν στο σκοτωμένο ζώο δεν έδειξαν την ύπαρξη λύσσας ή άλλου μικροβίου.

«Ήταν ένα τρομαγμένο σκυλί», δήλωσε ένας από τους υπεύθυνους.

Ο αστυνομικός που χτύπησε το Γκόλντε Ριτρίβερ μπήκε σε διαθεσιμότητα και θα περάσει από ειδική επιτροπή, ώστε να αξιολογηθεί η ικανότητα της κρίσης του.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο πόδι ο 66χρονος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις