Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο ντροπής: Γάλλοι αστυνομικοί αναγκάζουν μαθητές να γονατίσουν
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ντροπής: Γάλλοι αστυνομικοί αναγκάζουν μαθητές να γονατίσουν

Ένα απαράδεκτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες Μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» φαίνεται να είναι στην σειρά, πεσμένοι στα γόνατα και με τα χέρια στο κεφάλι μετά από εντολή αστυνομικών. Το συμβάν έγινε στην πόλη Μαντ-λα-Ζολί. Συνελήφθησαν συνολικά 153 άτομα. Στο βίντεο φαίνονται οι μαθητές, να δέχονται τις […]

Ένα απαράδεκτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των «κίτρινων γιλέκων» φαίνεται να είναι στην σειρά, πεσμένοι στα γόνατα και με τα χέρια στο κεφάλι μετά από εντολή αστυνομικών.

Το συμβάν έγινε στην πόλη Μαντ-λα-Ζολί.

Συνελήφθησαν συνολικά 153 άτομα.

Στο βίντεο φαίνονται οι μαθητές, να δέχονται τις φωνές των αστυνομικών και να έχουν μείνει ακίνητοι μπροστά από έναν τοίχο με τα χέρια στο κεφάλι τους.

Κάποιοι από αυτούς, είναι ηλικίας μέχρι 12 ετών!

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή, επικεφαλής της επιχείρησης, τα άτομα συνελήφθησαν για «συμμετοχή σε ένοπλη οχλαγωγία» μετά από συγκρούσεις κατά την διάρκεια κινητοποιήσεων των κίτρινων γιλέκων.

Το βίντεο που έχει σοκάρει τους χρήστες των social media κάνει τον γύρο του κόσμου λίγες ώρες πριν την νέα κινητοποίηση του κινήματος το Σάββατο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις