Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τα καλάσνικοφ- Οι πολίτες ακινητοποιούν τον δράστη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με τα καλάσνικοφ- Οι πολίτες ακινητοποιούν τον δράστη

Σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες τη νύχτα στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ζησιμοπούλου, όταν ληστές εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ με καλάσνικοφ. Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη, όμως εκείνοι αντέδρασαν και έτσι ο ένας το έβαλε στα πόδια. Ο δεύτερος πιάστηκε στα χέρια με τον […]

Σκηνές που θυμίζουν ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν χθες τη νύχτα στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ζησιμοπούλου, όταν ληστές εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ με καλάσνικοφ.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη, όμως εκείνοι αντέδρασαν και έτσι ο ένας το έβαλε στα πόδια.

Ο δεύτερος πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο, ενώ περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη.

Ο δράστης πυροβόλησε επτά φορές στον αέρα αλλά παρόλα αυτά οι πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή χτυπώντας τον και κάλεσαν την ΕΛΑΣ.

Οι Αρχές τον συνέλαβαν τον δράστη, που είναι Έλληνας και τον μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις