Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αυτές είναι οι καθημερινές συμπεριφορές, που σε κάνουν αμέσως αντιπαθητικό
PLUS

Αυτές είναι οι καθημερινές συμπεριφορές, που σε κάνουν αμέσως αντιπαθητικό

Αυτό που μας λένε όλοι, είναι να είμαστε ο εαυτός μας και σε όποιον αρέσουμε Όμως, υπάρχουν συμπεριφορές που εκλαμβάνονται από την πλειοψηφία ως πολύ αρνητικές και εύκολα δημιουργούν αντιπάθεια. Κάποιες από αυτές, ηθελημένα ή αθέλητα, να τις υιοθετείτε κι εσείς στην καθημερινότητά σας. Ποιες είναι αυτές, σύμφωνα με το Forbes  Όταν η σοβαρότητα γίνεται ανυπόφορη […]

συμπεριφορές

Αυτό που μας λένε όλοι, είναι να είμαστε ο εαυτός μας και σε όποιον αρέσουμε

Όμως, υπάρχουν συμπεριφορές που εκλαμβάνονται από την πλειοψηφία ως πολύ αρνητικές και εύκολα δημιουργούν αντιπάθεια.

Κάποιες από αυτές, ηθελημένα ή αθέλητα, να τις υιοθετείτε κι εσείς στην καθημερινότητά σας.

Ποιες είναι αυτές, σύμφωνα με το Forbes 

Όταν η σοβαρότητα γίνεται ανυπόφορη

Οι άνθρωποι που είναι μονίμως σφιγμένοι κυρίως λόγω δουλειάς και δεν μοιράζονται κανένα θετικό συναίσθημα με τους γύρω τους γιατί είναι μονίμως απασχολημένοι και παθιασμένοι με το «καθήκον», δεν εμπνέουν συμπάθεια.

Οι άνθρωποι που μειώνουν τον εαυτό τους ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να καυχηθούν

Οι άνθρωποι που συνεχώς «αυτοτρολάρονται» μειώνοντας τον εαυτό τους, ενώ πίσω από αυτό κρύβεται η ανάγκη επιβεβαίωσης. Αυτή η συμπεριφορά όταν γίνεται αντιληπτή μπορεί να ενοχλήσει ιδιαιτέρως τους γύρω σου.

 Όταν δεν ακούς τον συνομιλητή σου

Όταν κάποιος αδιαφορεί για το τι του λέει ο συνομιλητής του και επικεντρώνεται μόνο σε αυτό που θέλει να πει, γίνεται ενοχλητικός σύμφωνα με το άρθρο του Forbes.

Oι άνθρωποι που δεν ελέγχουν τον θυμό τους

Φωνές, βωμολοχίες, κλάματα, ξεσπάσματα. Ποιος άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θέλει νευρικούς ανθρώπους στο περιβάλλον του;

Όταν το κινητό γίνεται πιο σημαντικό από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου

Οι άνθρωποι που δεν ξεκολλάνε από την οθόνη του κινητού ακόμα κι όταν δεν βρίσκονται μόνοι. Αυτή η συμπεριφορά θεωρείται ιδιαιτέρως αγενής και μπορεί ακόμα και να καταστρέψει την γνώμη του άλλου για σένα.

Η επίδειξη γνώσεων

Είναι ωραίο να έχεις γνώσεις και ακόμα πιο ωραίο να τις επιστρατεύεις όταν χρειαστεί. Για την πλειοψηφία, όμως, είναι κουραστικό το πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα και να προσπαθείς να κερδίσεις την προσοχή με το υπενθυμίζεις στους γύρω σου τις γνώσεις σου.

Το κουτσομπολιό

Κανείς δεν αισθάνεται άνετα μπροστά σε έναν άνθρωπο που αποκαλύπτει πληροφορίες για την ζωή των άλλων. Οι άνθρωποι που αγαπούν το κουτσομπολιό δεν γίνονται εύκολα συμπαθείς από τους γύρω τους.

Όταν γίνεσαι πολύ αποκαλυπτικός για τον εαυτό σου

Οι άνθρωποι που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους με τον άλλο, διαλαλούν προσωπικές πληροφορίες δεν εμπνέουν θετικά συναισθήματα στους άλλους.

three women sitting on brown wooden bench
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις