Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Τέλειο ματς με 4 γκολάρες (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Τέλειο ματς με 4 γκολάρες (vid)

Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) για τη 16η αγωνιστική της Super League. Ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ, ο Μανά ανέτρεψε το ματς κι ο Μούγιακιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Ατρόμητος έχει μία νίκη κόντρα στον Άρη στα τελευταία πέντε ματς, αλλά παραμένει στην τρίτη θέση. Θα είναι και μετά το πέρας της 16ης […]

Ατρόμητος Παναιτωλικός

Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) για τη 16η αγωνιστική της Super League. Ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ, ο Μανά ανέτρεψε το ματς κι ο Μούγιακιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ατρόμητος έχει μία νίκη κόντρα στον Άρη στα τελευταία πέντε ματς, αλλά παραμένει στην τρίτη θέση. Θα είναι και μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής, καθώς απέχει τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη ΑΕΚ.

Ο Παναιτωλικός επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο, φεύγοντας με το βαθμό από μια δύσκολη έδρα. Ήδη βρίσκεται στην πέμπτη θέση, όπου ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ενσικουλού στο 50’ και Μούγιακιτς στο 83’ ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μανά σε 69’ και 77’.

Kίτρινες: Μάντσον, Κιβρακίδης – Μάζουρεκ, Μαλής

Ατρόμητος 

Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80′ Ούμπιδες ), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78′ Μούγιακιτς), Κουλούρης, Μπρούνο (78′ Κωστόπουλος)

Παναιτωλικός

Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους (87′ Αμαράλ), Μαλής, Τσοκάνης, Λουσέρο, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ (84′ Μιχάι), Γουίλιαν, Μοράρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις