Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αστυνομικός και σκύλος σταμάτησαν την κυκλοφορία (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικός και σκύλος σταμάτησαν την κυκλοφορία (vid)

Αστυνομικός ρώσικης καταγωγής βοήθησε ένα τραυματισμένο σκυλί.  Το γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα βίντεο, που απαθανατίζει έναν αστυνομικό να περνάει απέναντι ένα σκυλί που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο πόδι του. Την ίδια στιγμή, που ο αστυνομικός προσπαθεί να περάσει το αδέσποτο ζώο πολλά αυτοκίνητα περνούν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο. Οι περισσότεροι οδηγοί φαίνεται […]

Αστυνομικός πέρασε στον απέναντι δρόμο ένα σκύλο (vid)

Αστυνομικός ρώσικης καταγωγής βοήθησε ένα τραυματισμένο σκυλί. 

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα βίντεο, που απαθανατίζει έναν αστυνομικό να περνάει απέναντι ένα σκυλί που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο πόδι του. Την ίδια στιγμή, που ο αστυνομικός προσπαθεί να περάσει το αδέσποτο ζώο πολλά αυτοκίνητα περνούν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο. Οι περισσότεροι οδηγοί φαίνεται ότι δεν έχουν καμιά διάθεση να σταματήσουν το όχημα τους, προκειμένου να βοηθήσουν την προσπάθεια του αστυνομικού.

Το βίντεο βρίσκεται μερικές ώρες στο διαδίκτυο και έχει προκαλέσει τα θετικά σχόλια των χρηστών, με πολλούς να επαινούν τον αστυνομικό για τη συμπόνοια του. Το συμπαθέστατο σκυλάκι τράβηξε την προσοχή του αστυνομικού, ο οποίος βγήκε από το περιπολικό και πήγε να τον βοηθήσει. Στα σωματεία της αστυνομίας η σχέση τους με τα σκυλιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, καθώς εκπαιδεύουν τα συγκεκριμένα ζώα, τα οποία τους βοηθούν σε αρκετές έρευνες.

Τελικά το σκυλί κατάφερε να περάσει στον απέναντι δρόμο, με ασφάλεια αφού το προστάτεψε ο συγκεκριμένος κύριος. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως είχε μπει σε κίνδυνο η ίδια του η ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Σκυλί της αστυνομίας κάνει γυμναστική

Στο φως της δημοσιότητας είχε βγει ένα ακόμα βίντεο με ένα σκύλος Κ9 στην Αλαμπάμπα των ΗΠΑ συμμετέχει ενεργά στην εκγύμναση των… συναδέλφων του, κάνοντας και εκείνος push ups όπως εκείνοι! Όπως θα δείτε στο βίντεο ο ολλανδικός ποιμενικός ακολουθεί πιστά τις κινήσεις των συναδέλφων του αστυνομικών και αποδεικνύει πόσα καλά εκπαιδευμένος είναι. Το σημαντικότερο είναι ότι οι αστυνομικοί και ο σκύλος διασκεδάζουν αρκετά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις