Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αστυνομικοί στις αποβάθρες του τρένου, αλλά όχι για… ταξίδι, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αστυνομικοί στις αποβάθρες του τρένου, αλλά όχι για… ταξίδι, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που περίμεναν διακριτικά στις αποβάθρες του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της συμπρωτεύουσας, δεν επρόκειτο να ταξιδέψουν. Περίμεναν, βάσει των πληροφοριών που είχε η Υπηρεσία τους, η Δίωξη Ναρκωτικών, έναν επιβάτη της αμαξοστοιχίας, για τον οποίο υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι θα μετέφερε παραμονή των Χριστουγέννων, βραδυνές ώρες, μεγάλη ποσότητα “λευκού […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που περίμεναν διακριτικά στις αποβάθρες του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού της συμπρωτεύουσας, δεν επρόκειτο να ταξιδέψουν.

Περίμεναν, βάσει των πληροφοριών που είχε η Υπηρεσία τους, η Δίωξη Ναρκωτικών, έναν επιβάτη της αμαξοστοιχίας, για τον οποίο υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι θα μετέφερε παραμονή των Χριστουγέννων, βραδυνές ώρες, μεγάλη ποσότητα “λευκού θανάτου”.

Επρόκειτο για έναν 38χρονο, ο οποίος κρατούσε κρυμμένη σε ειδικές κρύπτες μιας βαλίτσας την ποσότητα ηρωίνης.

Ήταν γνωστός στην Αστυνομία ως άτομο που δραστηριοποιείται στην εμπορία ψυχοτρόπων ουσιών στην ελληνική επικράτεια και κυρίως στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Μόλις κατέβηκε από το συρμό και παρά τα μέτρα ασφαλείας που πήρε, οι αστυνομικοί, πλησίασαν και του ζήτησαν να ανοίξει τη χειραποσκευή για να ερευνηθεί.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 917 γραμμαρίων,

Ένα μικρόδεμα ηρωίνης, βάρους 2,8 γραμμαρίων,

Δύο εισιτήρια υπεραστικών λεωφορείων και

ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στο κινητό τηλέφωνο οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν όλες τις επαφές που είχε για την παραλαβή των ναρκωτικών, αλλά και ίσως τον τελικό παραλήπτη που θα τα διέθετε αρχικά σε μικρέμπορους και στη συνέχεια στους τοξικομανείς στη συμπρωτεύουσα και ίσως και σε άλλες περιοχές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις