Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αρναούτογλου: Αγνοήστε τα δημοσιεύματα
ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτογλου: Αγνοήστε τα δημοσιεύματα

Την προσοχή των διαδικτυακών του φίλων εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος τους προτρέπει να αγνοήσουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επικίνδυνη ψυχρή εισβολή της «Φρειδερίκης». «Φίλες και φίλοι! Πολλά και πάλι τα μηνύματα σας που μου λέτε ότι διαβάζετε ότι έρχεται δήθεν επικίνδυνη ψυχρή εισβολή και ότι πλησιάζει το φονικό χαμηλό “Φρειδερίκη” (αυτό […]

Την προσοχή των διαδικτυακών του φίλων εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος τους προτρέπει να αγνοήσουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επικίνδυνη ψυχρή εισβολή της «Φρειδερίκης».

«Φίλες και φίλοι! Πολλά και πάλι τα μηνύματα σας που μου λέτε ότι διαβάζετε ότι έρχεται δήθεν επικίνδυνη ψυχρή εισβολή και ότι πλησιάζει το φονικό χαμηλό “Φρειδερίκη” (αυτό που στοίχισε τη ζωή 10 ανθρώπων στη δυτική Ευρώπη) και στη χώρα μας!

Η “Φρειδερίκη” βρίσκονταν σήμερα το πρωί για να καταλάβετε στις χώρες της Βαλτικής και σχεδόν έχει διαλυθεί κινούμενη ανατολικότερα! (χάρτης), Το χαμηλό που έρχεται το επόμενο 48ωρο δεν έχει καμία σχέση με την “Φρειδερίκη” Ρίξτε μια ματιά στο δελτίο καιρού παρακάτω στη σελίδα!

ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις