Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αριάνα Γκράντε: Το κορίτσι “φαινόμενο”, επιστρέφει με νέο τραγούδι
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αριάνα Γκράντε: Το κορίτσι “φαινόμενο”, επιστρέφει με νέο τραγούδι

Μετά το «Thank U, Next» που παρέμεινε για 7 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot100 σπάζοντας τα ρεκόρ, αλλά και το «Imagine» που κυκλοφόρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Αριάνα Γκράντε μόλις ανακοίνωσε τον τίτλο του ολοκαίνουργιου single της. Το «7 Rings» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου από τη Universal Music, ενώ τα social media έχουν ήδη πάρει φωτιά. Οι followers της στο Twitter πλέον φτάνουν τα 60 εκατομμύρια. Κι αν, μέχρι πρότινος, την αντιμετώπιζαν σαν μια […]

Αριάνα Γκράντε

Μετά το «Thank U, Next» που παρέμεινε για 7 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot100 σπάζοντας τα ρεκόρ, αλλά και το «Imagine» που κυκλοφόρησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Αριάνα Γκράντε μόλις ανακοίνωσε τον τίτλο του ολοκαίνουργιου single της.

Το «7 Rings» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου από τη Universal Music, ενώ τα social media έχουν ήδη πάρει φωτιά.

Οι followers της στο Twitter πλέον φτάνουν τα 60 εκατομμύρια. Κι αν, μέχρι πρότινος, την αντιμετώπιζαν σαν μια κακομαθημένη σταρ που απασχολούσε κυρίως τον κουτσομπολίστικο Τύπο, τώρα αυτό έχει ανατραπεί.

Το 2018 έβγαλε το πιο πετυχημένο άλμπουμ της καριέρας της και η προσωπική της ζωή ήταν στα καλύτερα της.

Χώρισε από μια τοξική σχέση με τον ράπερ Mac Miller που κράτησε δυο χρόνια. Βρήκε γρήγορα νέο αγαπημένο στο πρόσωπο του κωμικού PeteDavidson.

Όλα έδειχναν μια χαρά.

Μέχρι που ο Miller βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο θάνατός του ήταν ένα σοκ για τον κόσμο της μουσικής. Η συμπεριφορά της Γκράντε μετά τον θάνατό του φάνηκε προβληματική στην αρχή.

Χώρισε από τον Davidson και πόσταρε συνέχεια στο Twitter τη θλίψη της για τον χαμό του έρωτα της ζωής της. Κι όμως η Γκράντε κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της για μια ακόμη φορά. Μετά από το χωρισμό της κυκλοφόρησε το κομμάτι «Thank you, Next».

Αρκετοί σκέφτηκαν ότι θα ήταν ένα κομμάτι για τον Davidson, όμως όχι.

Η Γκράντε ευχαριστούσε στους στίχους όλους τους πρώην της για όσα της πρόσφεραν, ακόμη κι αν η σχέση την απογοήτευσε. Μόλις βγήκε το βίντεο, το Ίντερνετ «έπεσε».

Έγινε διαδικτυακό φαινόμενο και κατέρριπτε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε διάστημα ωρών.

Δεν υπάρχουν πολλοί μουσικοί που έχουν αλλάξει τόσο δραστικά την εικόνα τους τα τελευταία χρόνια.

Ο Guardian γράφει ότι η Γκράντε συμβολίζει την ανάγκη μας για αισιοδοξία και ίσως έχει δίκιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις