Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Από το προσκύνημα στην Τήνο στο… τμήμα για απόπειρα βιασμού!
ΕΛΛΑΔΑ

Από το προσκύνημα στην Τήνο στο… τμήμα για απόπειρα βιασμού!

Μια 33χρονη γυναίκα ταξίδεψε στην Τήνο με τον πρώην 46χρονο σύντροφο της για προσκύνημα στην Παναγία, αλλά κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα την απόπειρα βιασμού της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμεναν.  Η νεαρή γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε σχέση στο παρελθόν με τον φερόμενο ως δράστη, δεν εξήγησε όμως για ποιο λόγο πήγαν μαζί ταξίδι […]

Μια 33χρονη γυναίκα ταξίδεψε στην Τήνο με τον πρώην 46χρονο σύντροφο της για προσκύνημα στην Παναγία, αλλά κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα την απόπειρα βιασμού της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου διέμεναν. 

Η νεαρή γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε σχέση στο παρελθόν με τον φερόμενο ως δράστη, δεν εξήγησε όμως για ποιο λόγο πήγαν μαζί ταξίδι και κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο.

Η νεαρή γυναίκα παραδέχτηκε ότι είχε σχέση στο παρελθόν με τον φερόμενο ως δράστη, δεν εξήγησε όμως για ποιο λόγο πήγαν μαζί ταξίδι και κοιμήθηκαν στο ίδιο δωμάτιο! Έτσι κι αλλιώς, πάντως, μετά την καταγγελία της οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τον 46χρονο, που κατηγορείται πλέον για απόπειρα βιασμού.
 

Καταγγελία για βιασμό και στη Ρόδο! 
 

Στη Ρόδο, μια 27χρονη Αγγλίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι γνωρίστηκε με έναν 25χρονο Σουηδό σε ένα μπαρ όπου διασκέδαζαν καθένας με την παρέα του, αλλά τον ακολούθησε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, επειδή ήταν μεθυσμένη και αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι του.

Όπως ισχυρίστηκε, ο νεαρός εκμεταλλεύτηκε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει και την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της.

Ο 25χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, αλλά υποστηρίζει ότι έγιναν μόνο ερωτικά χάδια μεταξύ τους με τη θέληση της 27χρονης, χωρίς να υπάρξει ολοκληρωμένη επαφή. Η 27χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή που θα πιστοποιήσει αν έγινε βιασμός. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις