Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Από Δευτέρα οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών
ΕΛΛΑΔΑ

Από Δευτέρα οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών

Από τη Δευτέρα αρχίζει η κατάθεση φακέλων για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών. Θα κατατίθεται ο φάκελος και θα αποστέλλονται ταχυδρομικά οι κάρτες! Πρόκειται για γενικό χαμό… Οι πολίτες φωνάζουν: «Πιο εύκολα βγάζεις ταυτότητα παρά κάρτα μετακίνησης!». Δείτε τι αποφάσισαν: Οι κάτοχοι των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών κανονικής τιμής θα έχουν τη δυνατότητα να […]

Από τη Δευτέρα αρχίζει η κατάθεση φακέλων για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών. Θα κατατίθεται ο φάκελος και θα αποστέλλονται ταχυδρομικά οι κάρτες! Πρόκειται για γενικό χαμό… Οι πολίτες φωνάζουν: «Πιο εύκολα βγάζεις ταυτότητα παρά κάρτα μετακίνησης!». Δείτε τι αποφάσισαν: Οι κάτοχοι των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών κανονικής τιμής θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται σε όλα τα εκδοτήρια των γραμμών 1,2 & 3 της ΣΤΑΣΥ και θα προσκομίζουν έναν ανοικτό φάκελο, στον οποίο θα εμπεριέχονται τα ακόλουθα:

  • Μια πρόσφατη φωτογραφία τύπου ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Φωτοτυπία εγγράφου, από το οποίο θα πιστοποιείται ο ΑΜΚΑ
  • Φωτοτυπία του στελέχους μαζί με το μηνιαίο κουπόνι μηνός Οκτωβρίου 2017 ή προηγούμενου μήνα εντός του έτους 2017.
  • Αίτηση-QR CODE που εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΣΑ (www.athenacard.gr)
  • Στο φάκελο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η επιθυμητή διεύθυνση ταχυδρόμησης της προσωποποιημένης κάρτας (οδός, αριθμός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας).

Όσες κάρτες είναι έτοιμες, κάρτες θα αποστέλλονται στην αναγραφόμενη διεύθυνση μέσω ταχυδρομείου και στη συνέχεια,οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν φόρτιση των επιθυμητών προϊόντων κομίστρου στα Αυτόματα Μηχάνημα Επαναφόρτισης Καρτών που υπάρχουν σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1,2,3, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ww.athenacard.gr) .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις