Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρησε το σέξι κορίτσι του GNTM – Το παράπονο για τους κριτές (vid)
LIFESTYLE

Αποχώρησε το σέξι κορίτσι του GNTM – Το παράπονο για τους κριτές (vid)

Το GNTM μπαίνει σιγά – σιγά στην τελική ευθεία. Τα κορίτσια χθες, κλήθηκαν να δημιουργήσουν χωρίς βοήθεια το απαραίτητο styling για τη φωτογράφιση. Επέλεξαν ρούχα από γνωστό πολυκατάστημα, έκαναν μόνες τους το μακιγιάζ και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό. Tα κορίτσια κατέλαβαν το flagship store γνωστής εταιρείας ρούχων προκειμένου να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look […]

GNTM.jpg

Το GNTM μπαίνει σιγά – σιγά στην τελική ευθεία.

Τα κορίτσια χθες, κλήθηκαν να δημιουργήσουν χωρίς βοήθεια το απαραίτητο styling για τη φωτογράφιση. Επέλεξαν ρούχα από γνωστό πολυκατάστημα, έκαναν μόνες τους το μακιγιάζ και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Tα κορίτσια κατέλαβαν το flagship store γνωστής εταιρείας ρούχων προκειμένου να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look με βάση 4 στιλιστικές κατευθύνσεις. Aποχρώσεις του γκρι, print on print, chic 30άρα ή κομψό outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ιωάννα Σαρρή και Ειρήνη Στεργιανού βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έχοντας τις χειρότερες φωτογραφίες της εβδομάδας.

Οι κριτές αποφάσισαν πως η σέξι Ειρήνη είχε την χειρότερη φωτογραφία σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Η Ειρήνη στις δηλώσεις της εμφανίστηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένη, εκτιμώντας πως δεν άξιζε να φύγει επειδή είχε «τσαλακωθεί» περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Άδικο, πάντως, το θεώρησαν και οι περισσότερες παίκτριες, οι οποίες αναγνώρισαν την εξέλιξή της.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα έστω να το καταλάβουν τελευταία στιγμή οι κριτές ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που πάντα βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στο φακό, εγώ έχω τσαλακωθεί. Περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις