Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποκαλύφθηκε η… μυστική ταινία της Καρέζη (pics)
LIFESTYLE

Αποκαλύφθηκε η… μυστική ταινία της Καρέζη (pics)

Μια ταινία, η οποία αγνοούνταν μέχρι πρότινος, φαίνεται πως είχε γυρίσει η λατρεμένη ηθοποιός Τζένη Καρέζη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό «Λοιπόν», υπάρχει μια κόπια της στη Γαλλία και αφού διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να συντηρηθεί, θα πάρει κι αυτή τον δρόμο για την ελληνική τηλεόραση. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως έχει χαθεί. Η ταινία ονομάζεται «Μια […]

Μια ταινία, η οποία αγνοούνταν μέχρι πρότινος, φαίνεται πως είχε γυρίσει η λατρεμένη ηθοποιός Τζένη Καρέζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό «Λοιπόν», υπάρχει μια κόπια της στη Γαλλία και αφού διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να συντηρηθεί, θα πάρει κι αυτή τον δρόμο για την ελληνική τηλεόραση.

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως έχει χαθεί. Η ταινία ονομάζεται «Μια σφαίρα στην καρδιά» και είναι η μόνη ξένη παραγωγή στην οποία έπαιξε η Τζένη Καρέζη.

Διαβάστε ακόμα

Στο «σφυρί» το σπίτι της πασίγνωστης ηθοποιού (pics)

Δεν έχει παιχτεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση, ενώ γυρίστηκε τον Μάιο του 1965 στη Σκύρο από τον Γάλλο -τότε ανερχόμενο- σκηνοθέτη του νέου κύματος Ζαν – Ντανιέλ Πόλε.

Μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως έχουν διασωθεί μόνο κάποιες αφίσες της, τα τραγούδια του Θεοδωράκη κι ένα μικρό απόσπασμα στο οποίο η διάσημη ηθοποιός δεν εμφανίζεται καθώς πρωταγωνίστρια ήταν η Φρανσουάζ Αρντί.

Παρά το καλό όνομα του σκηνοθέτη και τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, το «Une balle au Coeur» ήταν μια εμπορική αλλά και καλλιτεχνική αποτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στα αγγλικά η ταινία ονομάζεται «Devil at my Heels» και κυκλοφόρησε το 1966.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις