Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο τροχαίο στη Ρόδο – Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων (pics – vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο τροχαίο στη Ρόδο – Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων (pics – vid)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα σχολικό λεωφορείο έγινε σήμερα στη Ρόδο. Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο οδηγός. Το σχολικό κινούνταν από το Τσαΐρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος το όχημα δεν μετέφερε επιβάτες και έτσι οι μικροί μαθητές γλίτωσαν από πιθανούς τραυματισμούς, αλλά και από το σοκ του […]

Απίστευτο τροχαίο στη Ρόδο - Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων (pics - vid)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πρωταγωνιστή ένα σχολικό λεωφορείο έγινε σήμερα στη Ρόδο. Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο οδηγός.

Το σχολικό κινούνταν από το Τσαΐρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο.

Ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος το όχημα δεν μετέφερε επιβάτες και έτσι οι μικροί μαθητές γλίτωσαν από πιθανούς τραυματισμούς, αλλά και από το σοκ του ατυχήματος.

Τότε, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το λεωφορείο με τον οδηγό κατέληξε σε ρέμα με καλαμιές, βάθους τουλάχιστον τριών μέτρων, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα rodiaki.gr.

Διασώστες του ΕΚΑΒ σε συνεργασία με έξι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, απεγκλώβισαν από το λεωφορείο τον οδηγό.

Ο οδηγός, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, υπέστη τραυματισμό στα πόδια.

Όπως μπορείτε να δείτε κι στις φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε η “Ροδιακή”, από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρότερος τραυματισμός του οδηγού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις