Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτο τρολάρισμα στον Αναστασιάδη για το επικό σαρδάμ (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο τρολάρισμα στον Αναστασιάδη για το επικό σαρδάμ (vid)

Οι χρήστες των social media τρολάρουν από χθες τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, για το γλωσσικό του ολίσθημα κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αλ Σίσι. Ο κ. Αναστασιάδης, αναφερόμενος στην Ελλάδα την μετέτρεψε από “μητέρα” σε “αδελφή”. Ο Κύπριος Πρόεδρος είπε: “Εύχομαι ο, τι καλύτερο και στην […]

Οι χρήστες των social media τρολάρουν από χθες τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, για το γλωσσικό του ολίσθημα κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αλ Σίσι.

Ο κ. Αναστασιάδης, αναφερόμενος στην Ελλάδα την μετέτρεψε από “μητέρα” σε “αδελφή”.

Ο Κύπριος Πρόεδρος είπε: “Εύχομαι ο, τι καλύτερο και στην φίλη Αίγυπτο και στην αδελφή Ελλάδα, ή μητέρα Ελλάδα”… Αντιλαμβανόμενος το λάθος, γύρισε προς τον Αλέξη Τσίπρα και χαμογελώντας συμπλήρωσε: “Αν έλεγα την μητέρα Ελλάδα θα παρεξηγούμουν από όσους επικαλούνται την μητέρα Τουρκία, και επειδή θέλουμε ανεξαρτησία και απεξάρτηση, θέλω να τηρώ τα θέσμια, και τα θέσμια είναι ναι η αδελφική σχέση Κύπρου, είτε με την Ελλάδα, είτε με την Τουρκία, αλλά και σεβασμό στην Κυπριακή Δημοκρατία”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις