Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτο: Ο Δημήτρης Οικονόμου συνάντησε την Ωνάση – Αγνώριστη, φωτογραφήθηκε και έστειλε ευχές (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο: Ο Δημήτρης Οικονόμου συνάντησε την Ωνάση – Αγνώριστη, φωτογραφήθηκε και έστειλε ευχές (pics)

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Μονακό. Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σήμερα» την ώρα που έπινε καφέ μαζί με την σύζυγό του, Aλεξία Κουλούρη, επίσης δημοσιογράφο, στο φημισμένο Café de Paris του Μόντε Κάρλο, είδε μπροστά του την Αθηνά Ωνάση. Το ζευγάρι, λοιπόν, πήγε […]

Αθηνά Ωνάση

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Μονακό.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σήμερα» την ώρα που έπινε καφέ μαζί με την σύζυγό του, Aλεξία Κουλούρη, επίσης δημοσιογράφο, στο φημισμένο Café de Paris του Μόντε Κάρλο, είδε μπροστά του την Αθηνά Ωνάση.

Το ζευγάρι, λοιπόν, πήγε προς το μέρος της και της μίλησε. Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν αρκετές κουβέντες. της.

Όπως δήλωσε η Αλεξία Κουλούρη στην εκπομπή, η Αθηνά Ωνάση ήταν πολύ ευδιάθετη.

Όταν την ρώτησε πως είναι στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο, η χρυσή κληρονόμος απάντησε πως είναι πολύ καλά. Κάτι άλλωστε που φαίνεται και από την εντελώς διαφορετική εικόνα της.

Τέλος η Αθηνά Ωνάση δεν δίστασε ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στους Έλληνες, αλλά και στους δύο δημοσιογράφους, τονίζοντας πως αγαπά πολύ την Ελλάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις