Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απίθανος Τσιτσιπάς: Πήρα μηνύματα από μια Βίσση κι έναν Ρουβά, είναι καλοί;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίθανος Τσιτσιπάς: Πήρα μηνύματα από μια Βίσση κι έναν Ρουβά, είναι καλοί;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πορεία του στο Australian Open που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά ανάγκασε όλη την Ελλάδα να ασχοληθεί με το τένις. Ο Έλληνας τενίστας δέχτηκε πολλά μηνύματα για συγχαρητήρια από διάσημα πρόσωπα ανάμεσά τους η Άννα Βίσση και ο Σάκης. Ο ίδιος όμως τόνισε ότι δεν γνωρίζει τους δύο Έλληνες τραγουδιστές. «Πράγματι […]

Στέφανος-Τσιτσιπάς-5.jpg

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πορεία του στο Australian Open που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά ανάγκασε όλη την Ελλάδα να ασχοληθεί με το τένις.

Ο Έλληνας τενίστας δέχτηκε πολλά μηνύματα για συγχαρητήρια από διάσημα πρόσωπα ανάμεσά τους η Άννα Βίσση και ο Σάκης. Ο ίδιος όμως τόνισε ότι δεν γνωρίζει τους δύο Έλληνες τραγουδιστές.

«Πράγματι δέχθηκα μηνύματα από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση αλλά δεν τους ξέρω. Είναι καλοί;» είπε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι από Έλληνες τραγουδιστές γνωρίζει μόνο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Τσιτσιπάς Νο 12 στον κόσμο, Νο 38 η Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 2.805 βαθμούς, κυρίως ως αποτέλεσμα της σπουδαίας πορείας του στο Australian Open.

Στην κορυφή της κατάταξης παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στην Αυστραλία. Ο Ράφα Ναδάλ είναι δεύτερος, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ να διατηρείται στην τρίτη θέση.

Εξάλλου, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη και η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 38 του κόσμου με 1.284 βαθμούς. Όσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, είναι πάντα στο Νο 171 με 341 βαθμούς. Στην πρώτη θέση παραμένει η Ναόμι Οσάκα και ακολουθούν Κβίτοβα και Χάλεπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις