Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Απήγαγαν τον πρέσβη” – Οι υπάλληλοι της ολλανδικής πρεσβείας θα γίνουν… viral (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

“Απήγαγαν τον πρέσβη” – Οι υπάλληλοι της ολλανδικής πρεσβείας θα γίνουν… viral (vid)

Οι ευφάνταστοι υπάλληλοι της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, αλλά και ο πρέσβης Caspar Veldkamp σκαρφίστηκαν έναν ωραίο τρόπο για χριστουγεννιάτικες ευχές. Πέρυσι είχαν τραγουδήσει Μαράια Κάρεϊ. Φέτος αποφάσισαν να κάνουν τους πρωταγωνιστές του βωβού κινηματογράφου σε μία ταινία… μυστηρίου. Το όνομα της ταινία που ανέβασαν στο Facebook είναι… «Απήγαγαν τον πρέσβη». Ένας από τους βασικούς […]

πρεσβεία Ολλανδία πρέσβη

Οι ευφάνταστοι υπάλληλοι της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, αλλά και ο πρέσβης Caspar Veldkamp σκαρφίστηκαν έναν ωραίο τρόπο για χριστουγεννιάτικες ευχές.

Πέρυσι είχαν τραγουδήσει Μαράια Κάρεϊ. Φέτος αποφάσισαν να κάνουν τους πρωταγωνιστές του βωβού κινηματογράφου σε μία ταινία… μυστηρίου.

Το όνομα της ταινία που ανέβασαν στο Facebook είναι… «Απήγαγαν τον πρέσβη».

Ένας από τους βασικούς λόγους που προχώρησαν σε αυτό το βίντεο είναι πως φέτος είναι τα τελευταία Χριστούγεννα του Caspar Veldkamp στην Αθήνα.

Έτσι θέλησαν να του δείξουν πως δεν θα ήθελαν να φύγει.

Και πριν ένα χρόνο οι εργαζόμενοι στην ολλανδική πρεσβεία της Αθήνας επέλεξαν ένα πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο για να στείλουν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα μέσω facebook.

Τα μέλη της διπλωματικής αντιπροσωπείας, αλλά και ο ίδιος ο πρέσβης έφτιαξαν το δικό τους χριστουγεννιάτικο βίντεο-κλιπ.

Έκαναν μάλιστα lip sync και χορεύοντας στους ρυθμούς του «All I want for Christmas is you» της Mαράια Κάρεϊ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις