Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αντιπαράθεση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με ιερέα: “Σε καλώ σε δημόσια μετάνοια” – “Μου κρέμασες αυγά” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με ιερέα: “Σε καλώ σε δημόσια μετάνοια” – “Μου κρέμασες αυγά” (vid)

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας. Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το Μακεδονικό. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα […]

Αντιπαράθεση-βουλευτή-του-ΣΥΡΙΖΑ-με-ιερέα.jpg

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας.

Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το Μακεδονικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό, αναφέροντας ότι στο παρελθόν έπειτα από συλλαλητήριο κρέμασε αυγά στην είσοδο του γραφείου του.

Ο βουλευτής που μιλά «μακεδονικά» και δηλώνει «εθνικός Μακεδόνας»

Ο κ. Σέλτσας είχε προκαλέσει αίσθηση το καλοκαίρι όταν η αυτοαποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle, φιλοξενούσε δηλώσεις του, υποστηρίζοντας πως είναι ο μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει… «εθνικός Μακεδόνας»!

«Ναι, είμαι Μακεδόνας, δεν το κρύβω στη Βουλή»

Σύμφωνα με το «μακεδονικό» δίκτυο της DW, ο κ. Σέλτσας είπε: «Κάναμε μεγάλες προσπάθειες να φτάσουμε μέχρι αυτή τη μέρα. Είναι μια σπουδαία μέρα για τον Μακεδονικό και τον Ελληνικό λαό».

Όπως σχολιάζει το δημοσίευμα, ο συντάκτης εξεπλάγη από τον άψογο τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί την «μακεδονική» γλώσσα ο βουλευτής Φλώρινας, αλλά και με την ανοικτή παραδοχή του ότι είναι «ένας εθνικός Μακεδόνας».

«Ναι, είμαι Μακεδόνας και δεν το κρύβω στο κοινοβούλιο» είπε ο Σέλτσας.

Ανασκεύασε μετά τον χαμό

«Δεν δηλώνω καθόλου Μακεδόνας, δηλώνω Ελληνας, πατριώτης και υπήκοος, απλώς τυχαίνει να γνωρίζω τη γλώσσα αυτή» είχε πει μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις