Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντετοκούνμπο: «Θα παίξω κόντρα στους Τζαζ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο: «Θα παίξω κόντρα στους Τζαζ»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αισθανόταν ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, οι Μπακς κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες, πανηγυρίζοντας με 113-107 στην παράταση στο Φοίνιξ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ απέδωσε την απουσία στο ίδιο πρόβλημα, που τον κράτησε το καλοκαίρι εκτός εθνικής, αλλά έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους του Μιλγουόκι: «Είναι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αισθανόταν ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, οι Μπακς κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες, πανηγυρίζοντας με 113-107 στην παράταση στο Φοίνιξ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ απέδωσε την απουσία στο ίδιο πρόβλημα, που τον κράτησε το καλοκαίρι εκτός εθνικής, αλλά έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους του Μιλγουόκι:

«Είναι η ίδια ενόχληση, αλλά νιώθω καλά. Απλώς προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και να μην πάθω καμιά ζημιά. Η χρονιά είναι μεγάλη και θέλω να είμαι προσεκτικός.

Θα ξεκουραστώ λίγο, θα κάνω λίγη θεραπεία και πιστεύω πως το Σάββατο θα παίξω με τους Τζαζ», τόνισε ο 22χρονος διεθνής άσος, ενώ ο κόουτς των «ελαφιών», Τζέισον Κιντ, τόνισε από την πλευρά του:

«Ο Γιάννης έχει παίξει πολλά λεπτά και είναι ακόμη νωρίς μέσα στη σεζόν. Γι’ αυτό και ο πάγκος μας θα πρέπει να είναι λίγο πιο σταθερός στην προσφορά του, για να δίνουμε περισσότερες ανάσες σε παιδιά όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Μίντλετον, για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή σεζόν.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις