Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντίστροφη μέτρηση για τον δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας
ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας

Μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αυτή θα είναι η τελευταία ημέρα που ο δακτύλιος (μονά-ζυγά) θα ισχύει για την περίοδο 2017-2018, στην περιοχή του μικρού δακτυλίου. Τα νέα δεδομένα αφορούν την περιοχή μεταξύ των: Λ. Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ. Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ. Ηλιού-Αμβρ. Φραντζή-Λ. Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά […]

Μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αυτή θα είναι η τελευταία ημέρα που ο δακτύλιος (μονά-ζυγά) θα ισχύει για την περίοδο 2017-2018, στην περιοχή του μικρού δακτυλίου.

Τα νέα δεδομένα αφορούν την περιοχή μεταξύ των: Λ. Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ. Μερκούρη-Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ. Ηλιού-Αμβρ. Φραντζή-Λ. Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ιερά Οδός-Κωνσταντινουπόλεως-Αχιλλέως-Πλ. Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)- Αλεξάνδρας.

Κλείνουν οι δρόμοι στο κέντρο – Δείτε LIVE την κίνηση

Διευκρινίζεται, ότι τα περιοριστικά μέτρα που καθιερώθηκαν για τον πράσινο δακτύλιο και αφορούν φορτηγά με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος άνω των 2,2 τόνων και λεωφορεία, πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα πριν από την 1-1-1995, τα οποία κυκλοφορούν στη ζώνη του μεγάλου δακτυλίου, εξακολουθούν να ισχύουν.

Συγκεκριμένα αυτό αφορά την περιοχή ανάμεσα στην παραλιακή λεωφόρος-Αλίμου-Βουλιαγμένης-Ελ. Βενιζέλου-περιμετρική Υμηττού-Κατεχάκη-Μεσογείων-Αγ. Παρασκευής-Χαλανδρίου-Παπανικολή (Κ. Παλαιολόγου)-Καποδιστρίου-Κύμης-Κασταμονής-Χαλανδρίου-Αναγεννήσεως-Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας-Αθηνών-Θηβών-Γρ. Λαμπράκη έως Κερατσίνι.

Ελεύθερα τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας, τέλος ο δακτύλιος

Όλα τα επιβατηγά αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης και τα φορτηγά αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι την έκδοση σχετικής υπουργικής απόφασης, που θα ρυθμίζει τα περιοριστικά μέτρα για την περίοδο 2018-2019.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις