Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ανησυχητικά τα στοιχεία από την πανελλαδική εξόρμηση της Τροχαίας
ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχητικά τα στοιχεία από την πανελλαδική εξόρμηση της Τροχαίας

Του Πέτρου Καρσιώτη Και πίνουμε και τρέχουμε σαν… τρελοί! Ο λόγος για τους οδηγούς τροχοφόρων και τα ανησυχητικά αποτελέσματα της εξόρμησης της Τροχαίας πανελληνίως, σε ό,τι αφορά τς παραβάσεις των ορίων ταχύτητας και της κατανάλωσης αλκοόλ πριν από την οδήγηση. Πρόγραμμα “παράβαση της εβδομάδας” Το χρονικό διάστημα από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου, 919 συνεργεία […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και πίνουμε και τρέχουμε σαν… τρελοί!

Ο λόγος για τους οδηγούς τροχοφόρων και τα ανησυχητικά αποτελέσματα της εξόρμησης της Τροχαίας πανελληνίως, σε ό,τι αφορά τς παραβάσεις των ορίων ταχύτητας και της κατανάλωσης αλκοόλ πριν από την οδήγηση.

Πρόγραμμα “παράβαση της εβδομάδας”

Το χρονικό διάστημα από 28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου, 919 συνεργεία της Τροχαίας σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο του προγράμματος για την “παράβαση της εβδομάδας” προχώρησαν σε χιλιάδες ελέγχους.

Ελέγχθηκαν 21.044 οδηγοί 

Συγκεκριμένα ελέγχθηκαν συνολικά 21.044 οδηγοί παντός τύπου τροχοφόρου και βεβαιώθηκαν 4.674 παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στην Αττική οι… πρωταθλητές

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (805), της Θεσσαλονίκης (353), της Πιερίας (205), της Κορινθίας (187), της Ημαθίας (185), της Φθιώτιδας (184) και του Κιλκίς (170).

Προειδοποιεί η Τροχαία: Οι έλεγχοι συνεχίζονται

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις