Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανησυχία για την υγεία του Άγγελου Μητρετώδη
ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχία για την υγεία του Άγγελου Μητρετώδη

Οι εικόνες του Δημήτρη Κουκλατζή και του Άγγελου Μητρετώδη, κατά την είσοδο και την αποχώρηση τους από τα τουρκικά δικαστήρια προκαλούν ανησυχία για την υγεία τους. Το τρίτο αίτημα για την αποφυλάκιση των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, απορρίφθηκε και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες. Διαβάστε […]

Οι εικόνες του Δημήτρη Κουκλατζή και του Άγγελου Μητρετώδη, κατά την είσοδο και την αποχώρηση τους από τα τουρκικά δικαστήρια προκαλούν ανησυχία για την υγεία τους.

Το τρίτο αίτημα για την αποφυλάκιση των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, απορρίφθηκε και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες.

Διαβάστε ακόμα:

Τρίτο τουρκικό «χαστούκι» για τους δύο στρατιωτικούς

Το τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε να συνεχιστεί η κράτησή τους.

Το βίντεο από τη μεταφορά τους με κλούβα στα δικαστήρια υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας χειροπέδες, δόθηκε στη δημοσιότητα και η εικόνα των δύο νεαρών ξενίζει.

Η εικόνα του Άγγελου Μητρετώδη, ο οποίος φαίνεται να είναι κάτασπρος και σκελετωμένος, ήταν αυτή που προκάλεσε πολλά σχόλια για την κατάσταση της υγείας του, ενώ μεγάλη είναι η αλλαγή στην εμφάνιση και του Δημήτρη Κούκλατζη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις