Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανεξέλεγκτη η κατάσταση- Μετανάστες δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα σε γυναίκες λιμενικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση- Μετανάστες δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα σε γυναίκες λιμενικούς

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρίας, για αλλοδαπούς νεαρής ηλικίας που δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες που υπηρετούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών. «Μας γνωρίζουν, μας έχουν στοχοποιήσει. Δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία φύλαξη σ’ ένα μέτωπο λιμανιού 2.5χλμ, όσο και ανθρώπινο τοίχος να στήσεις, όταν έχουμε επιθέσεις από ομάδες των 50 […]

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρίας, για αλλοδαπούς νεαρής ηλικίας που δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες που υπηρετούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

«Μας γνωρίζουν, μας έχουν στοχοποιήσει. Δεν είναι δυνατόν να γίνει καμία φύλαξη σ’ ένα μέτωπο λιμανιού 2.5χλμ, όσο και ανθρώπινο τοίχος να στήσεις, όταν έχουμε επιθέσεις από ομάδες των 50 και 70 ατόμων από διάφορα σημεία της περίφραξης», τονίζει στο tempo24.news ο Πρόεδρος των Λιμενικών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Φωκίδας κ. Μιχάλης Κωστάκης.

Έχουν βάλει στο στόχαστρο το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών

Πέρα από το φρικτό γεγονός πως επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα στις γυναίκες Λιμενικούς, οι ίδιοι προκάλεσαν την Κυριακή φθορές στην εσωτερική περίφραξη του λιμανιού με αποτέλεσμα να μπαίνουν μεγάλες ομάδες παράτυπων μεταναστών στο χώρο.

Πρόσφατα μετανάστες ξυλοκόπησαν  Λιμενικό, επειδή απομάκρυνε νεαρό αλλοδαπό από το λιμάνι. Ο νεαρός  αποχώρησε από το σημείο και επέστρεψε μαζί με περίπου 7 άτομα, οι χτύπησαν και τραυμάτισαν τον υπάλληλο.

Εδώ και ενάμιση μήνα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο έχει ενισχυθεί με 6-7 άτομα με αποσπάσεις εξάμηνης διάρκειας, ενώ εστάλησαν και 10 στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων η απόσπαση των οποίων λήγει στο τέλος του μήνα και είναι άγνωστο εάν και για πόσο θα ανανεωθεί.

Ωστόσο, ενόψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα και υψηλόβαθμων Κυβερνητικών στελεχών στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, το Λιμεναρχείο ενισχύθηκε με 20 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής του.

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί, είμαστε στα όρια μας. Εκπνέει η διορία που έχουμε δώσει  για την τήρηση και εφαρμογή των δεσμεύσεων του Γ.Γ Μεταναστευτικής Πολιτικής. Σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, προσανατολιζόμαστε στην πραγματοποίηση ένστολης διαμαρτυρίας εντός Μαρτίου», δηλώνει ο Πρόεδρος των Λιμενικών, τονίζοντας πως τίθεται θέμα ζωής και θανάτου για τους συναδέλφους, που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τους μετανάστες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις