Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αλλοδαποί έπιαναν στον «ύπνο» τους ενοίκους
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαποί έπιαναν στον «ύπνο» τους ενοίκους

Του Πέτρου Καρσιώτη Με την… πραμάτεια των κλοπιμαίων από πολυτελείς κατοικίες και βίλες της μυκόνου συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά αμέσως μετά την επιστροφή τους, μέλη συμμορίας που εξαπέλυε ληστρικές επιδρομές στο νησί των ανέμων! Σε εισαγγελέα και ανακριτή Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με την… πραμάτεια των κλοπιμαίων από πολυτελείς κατοικίες και βίλες της μυκόνου συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά αμέσως μετά την επιστροφή τους, μέλη συμμορίας που εξαπέλυε ληστρικές επιδρομές στο νησί των ανέμων!

Σε εισαγγελέα και ανακριτή

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά και εν συνεχεία για απολογία σε ανακριτή.

Απόβαση στο νησί των ανέμων

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι δράστες είχαν κάνει… απόβαση  στο νησί της Μυκόνου τουλάχιστον από τις αρχές του Ιουλίου, με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν προσωπικά αντικείμενα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τιμαλφή και κοσμήματα των ενοίκων τους.

Κοσμήματα, ενδύματα, παπούτσια, φορητοί υπολογιστές

Στο όχημα που επέβαιναν τη στιγμή της σύλληψης καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήθος κοσμημάτων
  • Πλήθος φορητών υπολογιστών και τάμπλετ
  • Είδη ρουχισμού, υποδημάτων και γυαλιά ηλίου
  • Το χρηματικό ποσό των- 7.190- ευρώ.

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες στη Μύκονο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Αναστατωμένη η Μύκονος

Υπενθυμίζεται  ότι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου η Μύκονος για άλλη μια άλλη φορά είχε αναστατωθεί από συνεχή κρούσματα εισβολών σε πολυτελείς κατοικίες και βίλες.

Οι ένοικοι κοιμούνταν 

Σε κάποιες περιπτώσεις εισβολών οι ένοικοι κοιμούνταν μέσα στα οικήματα και δεν αντελήφθησαν τίποτε, ενώ άλλοι απουσίαζαν σε διασκέδαση.

Προτιμούσαν επώνυμα είδη

Οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως επώνυμα προϊόντα διεθνών οίκων όλων των ειδών από τσάντες, παπούτσια, ενδύματα υψηλής ραπτικής μέχρι και παντόφλες επώνυμες!

Διαβάστε ακόμα:

Το βάζο με το ρύζι έκρυβε… κοκαΐνη!

Τρόμος από συμμορία – Δε δίσταζαν να «ρίξουν» ξύλο

«Πλημμύριζαν» τη Μύκονο με κοκαΐνη – Μπαράζ συλλήψεων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις