Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αλβανοί έκοψαν τα κάγκελα και απέδρασαν- “Χτενίζει” την Αττική η ΕΛΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανοί έκοψαν τα κάγκελα και απέδρασαν- “Χτενίζει” την Αττική η ΕΛΑΣ

«Χτενίζουν» την Αθήνα οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους τρεις Αλβανούς που απέδρασαν το βράδυ από τα κρατητήρια της διεύθυνσης μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη 22. Οι τρεις Αλβανοί, δύο εκ των οποίων κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και ο ένας για ανθρωποκτονία, έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου που βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του κτηρίου, στον […]

«Χτενίζουν» την Αθήνα οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους τρεις Αλβανούς που απέδρασαν το βράδυ από τα κρατητήρια της διεύθυνσης μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη 22.

Οι τρεις Αλβανοί, δύο εκ των οποίων κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και ο ένας για ανθρωποκτονία, έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου που βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του κτηρίου, στον δεύτερο όροφο.

Στη συνέχεια  έριξαν σεντόνια και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αντίθετα ένας τέταρτος κρατούμενος από τη Γεωργία, ο οποίος κρατείται για ανθρωποκτονία, που επιχείρησε και αυτός να διαφύγει ακολουθώντας τους Αλβανούς, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Κατά πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί και ο Γεωργιανός κρατούνταν στο κτήριο της Πέτρου Ράλλη προκειμένου να μεταχθούν στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις