Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / «Αλήτη μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω» – Στη φόρα τα μηνύματα που έστειλε ο Καμμένος στον Κοτζιά
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

«Αλήτη μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω» – Στη φόρα τα μηνύματα που έστειλε ο Καμμένος στον Κοτζιά

Στα δικαστήρια θα βρεθούν Πάνος Καμμένος – Νίκος Κοτζιάς καθώς ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτζιάς δίνει στη δημοσιότητα τα απειλητικά μηνύματα που υποστηρίζει ότι έλαβε στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο. Όπως αναφέρει ο πρώην ΥΠΕΞ, στην πολυσέλιδη […]

Πάνος-Καμμένος-12.jpg

Στα δικαστήρια θα βρεθούν Πάνος Καμμένος Νίκος Κοτζιάς καθώς ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σε αυτήν, μεταξύ άλλων, ο κ. Κοτζιάς δίνει στη δημοσιότητα τα απειλητικά μηνύματα που υποστηρίζει ότι έλαβε στο κινητό του από τον Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρει ο πρώην ΥΠΕΞ, στην πολυσέλιδη αναφορά του έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, σειρά από «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο», όπως τα ακόλουθα:

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο με την οποία κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης

Ο Κοτζιάς ζητά την προστασία της δικαιοσύνης

«Πιστεύω και είναι ανάγκη το δικαστήριο να με προστατεύσει. Θα ήθελα δε να πω και να δηλώσω ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, ότι η μεθοδευμένη από εκείνον στοχοποίησή μου από το καλοκαίρι του 2018, τον καθιστά εν δυνάμει υπεύθυνο εφόσον συμβεί οτιδήποτε κακό σε μένα και στην οικογένειά μου, στη σωματική και πνευματική μας υγεία. Μια στοχοποίηση που για κάποιον ο οποίος γνωρίζει από διεθνείς σχέσεις μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι υπήρχε κάτι άλλο πίσω από αυτό το «ανεξήγητο μένος».

Η απάντηση Καμμένου

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Υπενθυμίζεται ότι η μήνυση ήρθε κατόπιν δημοσίων τοποθετήσεων του κ. Καμμένου σύμφωνα με τις οποίες το κίνημα “Πράττω”, του οποίου ηγείται ο κ. Κοτζιάς, χρηματοδοτείται από τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζόρτζ Σόρος και μυστικά κονδύλια.

“ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ… Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό”, είχε γράψει προ ημερών στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνοντας εκ νέου υπονοούμενα για χρηματισμό του κ. Κοτζιά και του κινήματος του.

Βίντεο: iefimerida

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις