Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ – Σέλτικ: Η Ένωση «διέλυσε» τους Σκωτσέζους στο ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – Σέλτικ: Η Ένωση «διέλυσε» τους Σκωτσέζους στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ΟΑΚΑ και παρότι αγχώθηκε στο τέλος από το γκολ της Σέλτικ, πήρε πανάξια τη νίκη με 2-1 και τη σπουδαία πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όπου έχει «χρυσή ευκαιρία» να περάσει και στους ομίλους, κόντρα στην «αδύναμη» Βίντι. Μόλις στο 6′, ο Γκάλο με εξαιρετικό πλασέ από σέντρα […]

Αεκ Σελτικ

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ΟΑΚΑ και παρότι αγχώθηκε στο τέλος από το γκολ της Σέλτικ, πήρε πανάξια τη νίκη με 2-1 και τη σπουδαία πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όπου έχει «χρυσή ευκαιρία» να περάσει και στους ομίλους, κόντρα στην «αδύναμη» Βίντι.

Μόλις στο 6′, ο Γκάλο με εξαιρετικό πλασέ από σέντρα του Χουλτ από αριστερά, έβαλε «φωτιά» στο ΟΑΚΑ με το 1-0, για να έρθει ο Λιβάγια στο 50΄να «σφραγίσει» ουσιαστικά την πρόκριση με κεφαλιά από πάσα του Λαμπρόπουλου.

Ακόμη κι όταν ο Σινκλέρ μείωσε σε 2-1 στο 77′ όμως, η Ένωση επέδειξε την ψυχραιμία της και πανηγύρισε έξαλλα με τους οπαδούς της στις κερκίδες την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι συνθέσεις στο ΑΕΚ – Σέλτικ

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Αλέφ, Σιμόες, Γκάλο (82΄ Αλμπάνης), Κλωναρίδης (72΄ Μάνταλος), Μπακασέτας (90+1΄ Τσόσιτς), Λιβάγια.

Σέλτικ (Μπρένταν Ρότζερς): Γκόρντον, Λούστιγκ (59΄ Ντεμπελέ), Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Τίρνι, Μπράουν, Εντσάμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς (75΄ Σινκλέρ), ΜακΓκρέγκορ, Γκρίφιθς.

Δείτε ακόμη:

Ο Πέδρο Βίτορ Φερέιρα Ντα Σίλβα υπέγραψε με ΑΕΚ

Είναι επίσημο! Πενταετές συμβόλαιο για τον Πέδρο Βίτορ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις