Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ήρωας 5 ετών: Κάνει “ντου” σε αγώνα πάλης, για να… σώσει την αδερφούλα του! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ήρωας 5 ετών: Κάνει “ντου” σε αγώνα πάλης, για να… σώσει την αδερφούλα του! (vid)

Δεν ένοιαξε τίποτα τον γλυκύτατο μπόμπιρα όταν είδε ένα κορίτσι να επιτίθεται στην αδερφούλα του. Ο πεντάχρονος «μπούκαρε» στη σκηνή για να υπερασπιστεί την αδερφή του, μόνο που εκείνη… αγωνιζόταν στην πάλη μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου στις ΗΠΑ, μπροστά στις οικογένειες των μικρών αθλητών. Ο χαριτωμένος «μάγκας» δεν δίστασε να τρέξει κοντά, να πέσει […]

Δεν ένοιαξε τίποτα τον γλυκύτατο μπόμπιρα όταν είδε ένα κορίτσι να επιτίθεται στην αδερφούλα του.

Ο πεντάχρονος «μπούκαρε» στη σκηνή για να υπερασπιστεί την αδερφή του, μόνο που εκείνη… αγωνιζόταν στην πάλη μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου στις ΗΠΑ, μπροστά στις οικογένειες των μικρών αθλητών.

Ο χαριτωμένος «μάγκας» δεν δίστασε να τρέξει κοντά, να πέσει πάνω στην επιτιθέμενη φωνάζοντας «άσε ήσυχη την αδερφή μου».

Αμέσως, ένας ενήλικος έσπευσε να απομακρύνει τον μικρούλη και να τον επιστρέψει στο κάθισμά του ενώ ο διαιτητής έδωσε εντολή να ξεκινήσει από την αρχή ο αγώνας.

Το βιντεο που τράβηξε ένας από τους θεατές ανέβασε στο Facebook η μαμά του πεντάχρονου Ράιαν.

«Όταν το κορίτσι που αντιμετωπίζεις στον αγώνα έχει ένα ζόρικο αγοράκι για αδερφό, καλύτερα να μην τα βάζεις μαζί της. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και δεν θα το μετανιώσετε», έγραψε η μαμά του μικρούλη «ήρωα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις