Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Ήμουν σε πανικό» – Η ομολογία της 22χρονης και τα σοκαριστικά στοιχεία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήμουν σε πανικό» – Η ομολογία της 22χρονης και τα σοκαριστικά στοιχεία

Τέλος στο θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη. Η μητέρα του παιδιού προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης στην Ασφάλεια Αττικής και πραγματοποιήθηκε σύγκριση DNA. Πρόκειται για μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία έμεινε έγκυος από έναν συμφοιτητή της και φοβούμενη την αντίδραση των συγγενικών της […]

Τέλος στο θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Η μητέρα του παιδιού προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης στην Ασφάλεια Αττικής και πραγματοποιήθηκε σύγκριση DNA.

Πρόκειται για μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία έμεινε έγκυος από έναν συμφοιτητή της και φοβούμενη την αντίδραση των συγγενικών της προσώπων το απέκρυψε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να κρύψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Έτσι κατάφερε να περάσει απαρατήρητη, τόσο από τους στενούς της συγγενείς, όσο και από το φιλικό και γειτονικό της περίγυρο.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημέρωμα Σαββάτου φέρεται να γέννησε, μάλλον στην τουαλέτα του διαμερίσματος δευτέρου ορόφου, στην πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη.

Έκοψε τον ομφάλιο λώρο του παιδιού με ένα ψαλίδι, το τύλιξε σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Το ερώτημα, στο οποίο οι αστυνομικοί ακόμα δεν έχουν δώσει απάντηση είναι εάν το μωρό έκλαιγε και εάν έκλαιγε, γιατί κανείς δεν έδωσε σημασία.

«Έσπασε» η μητέρα του νεκρού νεογέννητου βρέφους

Η ομολογία

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα ομολόγησε.

Όπως κατέθεσε, όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού, εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πήραν δείγμα DNA από την 22χρονη και το συνέκριναν με αυτό του μωρού με θετικά αποτελέσματα.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα πολλές φορές καθάριζε την πολυκατοικία, για να στέλνει χρήματα στην κόρη της. Στο σημείο αυτό οι Αρχές «δένουν» και την πληροφορία που εξετάζεται, ότι η μητέρα ήταν εκείνη που ειδοποίησε την Αστυνομία για το βρέφος στον ακάλυπτο, θέλοντας ίσως να απομακρύνει τις υποψίες από την κόρη της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις