Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Έφυγε» η Γιούλα Γαζετοπούλου – Θλίψη στην οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη
ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» η Γιούλα Γαζετοπούλου – Θλίψη στην οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η μεγάλη ζωγράφος και σκηνογράφος Γιούλα Γαζετοπούλου. Η «μάνα» Γιούλα ήταν κοντά στα παιδιά του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο και Μαργαρίτα, όταν εκείνος ήταν εξόριστος αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. H Γιούλα Γαζετοπούλου είχε για χρόνια τα κλειδιά του σπιτιού του συνθέτη και θεωρούνταν μέλος […]

Θλίψη στην οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η μεγάλη ζωγράφος και σκηνογράφος Γιούλα Γαζετοπούλου.

Η «μάνα» Γιούλα ήταν κοντά στα παιδιά του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο και Μαργαρίτα, όταν εκείνος ήταν εξόριστος αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

H Γιούλα Γαζετοπούλου είχε για χρόνια τα κλειδιά του σπιτιού του συνθέτη και θεωρούνταν μέλος της οικογένειας. Ενδεικτικός είναι ο τρόπος που την αποχαιρέτησε ο Γιώργος Θεοδωράκης μέσω facebook: «Αντίο, μάνα Γιούλα» έγραψε.

«Ηταν ο πιο κοντινός άνθρωπος της οικογένειας του Μίκη. Δεν υπήρχαν μυστικά παρά μόνο μια οικογενειακή φιλία πολλών δεκαετιών».

Η καρδιά της 86χρονης έπαψε να χτυπάει το μεσημέρι της Τρίτης της ώρα που ο μεγάλος συνθέτης βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου της, τόσο ο Γιώργος όσο και η Μαργαρίτα «βομβάρδιζαν» τους λογαριασμούς τους στα social media με πλήθος αναρτήσεων από τις χιλιάδες στιγμές που έζησαν με την «παραμάνα» τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μίκης-Θεοδωράκης

Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Μίκης Θεοδωράκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις