Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έστησαν γλυπτά έξω από το γραφείο του Τσακαλώτου (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Έστησαν γλυπτά έξω από το γραφείο του Τσακαλώτου (pics)

Μια «δόση» πολιτισμού απέκτησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών μετά την τοποθέτηση γλυπτών έργων τέχνης στους διαδρόμους του. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, ο επί των Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης θέλησαν να δώσουν μια άλλη «νότα» μακριά από τους «ψυχρούς» αριθμούς και τα κονδύλια. Πορεία συνταξιούχων […]

Μια «δόση» πολιτισμού απέκτησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών μετά την τοποθέτηση γλυπτών έργων τέχνης στους διαδρόμους του.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης, ο επί των Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης θέλησαν να δώσουν μια άλλη «νότα» μακριά από τους «ψυχρούς» αριθμούς και τα κονδύλια.

Πορεία συνταξιούχων στο υπουργείο Οικονομικών (vids)

Σε συνεννόηση με τους σπουδαστές της Σχολής Καλών Τεχνών, περίπου 160 έργα τους κοσμούν πλέον τους τρεις ορόφους τού υπουργείου.

Στον προθάλαμο του 6ου ορόφου φιλοξενείται ένα γλυπτό, ενώ πίνακες ζωγραφικής κοσμούν τον διάδρομο που οδηγεί στο γραφείο του κ. Τσακαλώτου. Ανάλογη είναι η εικόνα και στους άλλους δύο ορόφους.

Έστησαν κρεμάλες έξω από το Υπουργείο (pics+vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις