Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έσπευσε να στάξει δηλητήριο ο Καμμένος, μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έσπευσε να στάξει δηλητήριο ο Καμμένος, μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού

Ακόμη δεν πρόλαβε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος να ανακοινώσει το νέο κυβερνητικό σχήμα και ο Πάνος Καμμένος έσταξε φαρμάκι Ο πρώην υπουργός Άμυνας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την παραμονή των πρώην βουλευτών των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα, και μετά τον ανασχηματισμό, με «εμπρηστική» του ανάρτηση. Ο κ. Καμμένος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, ανάρτησε […]

Πάνος Καμμένος

Ακόμη δεν πρόλαβε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος να ανακοινώσει το νέο κυβερνητικό σχήμα και ο Πάνος Καμμένος έσταξε φαρμάκι

Ο πρώην υπουργός Άμυνας εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για την παραμονή των πρώην βουλευτών των ΑΝΕΛ στο κυβερνητικό σχήμα, και μετά τον ανασχηματισμό, με «εμπρηστική» του ανάρτηση.

Ο κ. Καμμένος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού, ανάρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν ο Ζόραν Ζάεφ με τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, πρόσφατα στο Νταβός.

Αναφερόμενος στα πρώην στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που υπερψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών και έτσι διατήρησαν τις υπουργικές καρέκλες, δηλαδή την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Σπένσερ Νικόλαο Κουίκ, και την υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία βολή και κατηγορία περί συναλλαγής και εξαγοράς.

«Ταμείο για τους βουλευτές-leasing η υπουργική καρέκλα έναντι τυφλής ψήφου. Συγχαρητήρια η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε ακόμη:

Ελευθερία Χατζηγεωργίου 1

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Από την… καρεκλίτσα του Τζανακόπουλου, στην πολυθρόνα της Νοτοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις