Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Έσπασε” τη σιωπή του ο Ροδίτης: Ο Αλβανός της άνοιξε μια μεγάλη τρύπα στον κρόταφο – “Καλά να πάθει η κ@ριολ@” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

“Έσπασε” τη σιωπή του ο Ροδίτης: Ο Αλβανός της άνοιξε μια μεγάλη τρύπα στον κρόταφο – “Καλά να πάθει η κ@ριολ@” (vid)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη  Ο πατέρας της φοιτήτριας καταγγέλλει κύκλωμα βιαστών και εκβιαστών που δραστηριοποιείται στο νησί. Σοκ προκαλούν οι απολογίες των κατηγορουμένων, του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού. Ο Ροδίτης, σύμφωνα με τη Real news, ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενός του […]

Ροδίτης

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη 

Ο πατέρας της φοιτήτριας καταγγέλλει κύκλωμα βιαστών και εκβιαστών που δραστηριοποιείται στο νησί.

Σοκ προκαλούν οι απολογίες των κατηγορουμένων, του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού.

Ο Ροδίτης, σύμφωνα με τη Real news, ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενός του «ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου με σκοπό να αποσείσει τις ευθύνες του».

Ο 21χρονος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Αλβανό και στην 21χρονη. Όπως λέει, «τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή».

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο 19χρονος την χτύπησε και νομίζοντας ότι είναι νεκρή αποφάσισε να την πετάξουν στα βράχια.

Ο 21χρονος Ροδίτης λέει ότι ο 19χρονος Αλβανός επιτέθηκε στην Ελένη Τοπαλούδη όταν «αυτή είπε ότι το σεξ μαζί του ήταν καλύτερο.

Έπαθε υστερία και, βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη.

Έσκυψε και την έπιασε από τον λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος, είδε το ηλεκτρικό σίδερο, το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Είδα τα αίματα να πετάγονται και της είχε ανοίξει μια μεγάλη τρύπα στον κρόταφο. Η Ελένη Τοπαλούδη παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και τη χτυπά και τότε αυτός μου είπε “καλά να πάθει η κ@ριολ@, εμένα δεν θα μου πει ότι μαζί σου πέρασε καλύτερα”.

Του λέω “πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο” αλλά εκείνος μου είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και ότι μην τολμήσω να ειδοποιήσω κανέναν γιατί αυτός δεν θα πάει φυλακή γι’ αυτήν. Και ότι αν μιλήσω θα με καθαρίσουν οι συγγενείς του. Ήταν απόλυτα ψυχρός και απόμακρος.

Εγώ είχα φοβηθεί πολύ, γιατί μου είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ο,τι λέει, θα έχω την τύχη της. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα.

Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ Μάλιστα επειδή ο συγκατηγορούμενος μου συνεχίζει την εγκληματική του συμπεριφορά, προσπαθώντας να μετακυλήσει τις πράξεις του σε εμένα. Ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο αλλά και ο ίδιος προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε πιει και τι ουσίες λαμβάνει…».

«Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα.

Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”.

Ο 19χρονος υποστήριξε τα εντελώς αντίθετα. Ότι ο 21χρονος χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη και αυτός δεν ήθελε να μεταφέρουν την κοπέλα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα δε με όσα ισχυρίζεται, ο 21χρονος ήταν εκείνος που τα «ρύθμισε» όλα. Ακόμα και τον καθαρισμό του αυτοκινήτου με χλωρίνη.

Τι λέει ο πατέρας – Το σημείωμα του γιου του

Την ώρα που ο γιος του κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας και βρίσκεται ήδη στη φυλακή, ο πατέρας του Έλληνα προσπαθεί να τον στηρίξει.

Με δηλώσεις του, στην εκπομπή Μαζί σου, υποστηρίζει πως το παιδί του είναι αθώο.

“Το παιδί μου είναι συγκλονισμένο και μετανιωμένο που δεν είχε το κουράγιο να αποτρέψει το μοιραίο” λέει ο επιχειρηματίας.

Το ιδιόχειρο σημείωμα του 21χρονου στον πατέρα του

Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του, του παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να γύρναγα τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου».

Περιγράφει τον 21χρονο ως ένα ήσυχο, φιλότιμο και εργατικό παιδί, που δούλευε μαζί του στις επιχειρήσεις τους.

“Όλη η οικογένεια περνάμε ένα Γολγοθά. Φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμα και αν αποδειχθούν όλα όσα λέει ο γιος μου. Με έχουν ενοχλήσει οι αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις