Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Έγινε «λίφτινγκ» στο Facebook
PLUS

Έγινε «λίφτινγκ» στο Facebook

Κι άλλες αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ. Πρόκειται για μία από τις ευρύτερες αναδιαρθρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στο μάνατζμεντ της εταιρείας, στο πλαίσιο μετατροπών. Για αυτό δημιούργησε για πρώτη φορά και ξεχωριστό τμήμα blockchain που αφορά στην τεχνολογία πίσω από τα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin. Διαβάστε ακόμα Έρχεται το «τέλος» […]

Κι άλλες αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Πρόκειται για μία από τις ευρύτερες αναδιαρθρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στο μάνατζμεντ της εταιρείας, στο πλαίσιο μετατροπών.

Για αυτό δημιούργησε για πρώτη φορά και ξεχωριστό τμήμα blockchain που αφορά στην τεχνολογία πίσω από τα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin.

Διαβάστε ακόμα

Έρχεται το «τέλος» του Ήλιου – Μετά…

Η αναδιάρθρωση έγινε με μετακινήσεις ή με αλλαγές στα καθήκοντα των κορυφαίων στελεχών, χωρίς να υπάρξουν απολύσεις ούτε νέες προσλήψεις.

Έτσι, πλέον χωρίζεται σε τρεις μεγάλες διοικητικές μονάδες:

  • η μία θα περιλαμβάνει τα βασικά και πιο κερδοφόρα προϊόντα του (το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο, το Instagram, το Messenger και το WhatsApp) – Κρις Κοξ (chief product officer)
  • η δεύτερη τις αναδυόμενες τεχνολογίες (εικονική πραγματικότητα, τεχνητή νοημοσύνη, blockchain κ.α.) – Μάικ Σρέπφερ (chief technology officer)
  • η τρίτη τις διαφημίσεις, τη διαχείριση προσωπικού και την ασφάλεια – Χαβιέ Όλιβαν (αντιπρόεδρος υπεύθυνος για την ανάπτυξη)

Να σημειωθεί πως το Facebook αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις διευθυντικές αλλαγές του ή για το τι ακριβώς θα κάνει το εν λόγω τμήμα με επικεφαλής τον Ντέιβιντ Μάρκους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις