Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έρευνες για τους βάρβαρους ληστές που απείλησαν έγκυο με το όπλο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνες για τους βάρβαρους ληστές που απείλησαν έγκυο με το όπλο

Του Πέτρου Καρσιώτη Τους βάρβαρους ληστές, που δεν δίστασαν να κλωτσήσουν, να τραβήξουν από τα μαλλιά  και να κολλήσουν την κάνη του όπλου στην κοιλιά μιας εγκύου (!), ψάχνει η Αστυνομία. Δύο Ρομά οι δράστες όπως ανέφερε η ίδια Η άτυχη γυναίκα, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα άγριας ληστείας από δύο Ρομά μέσα στο σπίτι της στο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τους βάρβαρους ληστές, που δεν δίστασαν να κλωτσήσουν, να τραβήξουν από τα μαλλιά  και να κολλήσουν την κάνη του όπλου στην κοιλιά μιας εγκύου (!), ψάχνει η Αστυνομία.

Δύο Ρομά οι δράστες όπως ανέφερε η ίδια

Η άτυχη γυναίκα, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα άγριας ληστείας από δύο Ρομά μέσα στο σπίτι της στο Κορωπί!

Βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Θύμα της απίστευτα βίαιης και άγριας ληστείας έπεσε 36χρονη έγκυος, η οποία βρίσκεται στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Την απείλησαν ακόμη και με το αγέννητο μωρό της

Δράστες δύο αδίστακτοι Ρομά, σύμφωνα με την ίδια, που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν και την απείλησαν ακόμα και με το αγέννητο μωρό της για να την ληστέψουν!

Το περιστατικό, που βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας, συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί, στο σπίτι της εγκύου, επί της οδού Σκύρου.

Μόλις επέστρεψε από το νηπιαγωγείο

Μόλις είχε γυρίσει από το νηπιαγωγείο η γυναίκα όπου είχε πάει να αφήσει τον γιο της και την στιγμή που έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της ήρθε αντιμέτωπη με δύο Ρομά.

Την έριξαν και στο πάτωμα

Την άρπαξαν από τα μαλλιά και την έβαλαν με βία μέσα στο σπίτι της, την κλώτσησαν, την χαστούκισαν, την πέταξαν στο πάτωμα και δεν δίστασαν να της βάλουν το όπλο στην κοιλιά της απειλώντας την με το αγέννητο μωρό της!

Άλλες τρεις φορές είχε πέσει θύμα ληστείας

Η άτυχη γυναίκα είναι άνεργη, δεν είχε χρήματα και την έχουν ληστέψει άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, όταν πήγε να τους δείξει την κάρτα ανεργίας την ξαναχτύπησαν και στο τέλος αφού της πήραν τα λιγοστά χρυσαφικά που είχε, τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς σε κατάσταση σοκ.

Τόσο η ίδια όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους

Ευτυχώς η 36χρονη είναι καλά τόσο εκείνη όσο και το αγέννητο μωρό της ενώ την στιγμή που διαδραματίστηκε αυτές οι εφιαλτικές στιγμές σε βάρος της έλειπαν από το σπίτι η πεθερά και ο σύζυγός της.

Δείτε ακόμη:

Αντιμέτωποι με ληστές μέσα στα σπίτια τους, ένας 17χρονος και μια 35χρονη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις